PREDIVNA VEST ZA GROBARE! Partizan se vraća u Ligu šampiona sledeće sezone!

Autor:

Sport

20.05.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig crno-belih oduševio i šefa sportskog sektora kluba iz Humske.

PREDIVNA VEST ZA GROBARE! Partizan se vraća u Ligu šampiona sledeće sezone!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj izrazio je zadovoljstvo uspehom omladinske sekcije crno-belih, koja se okitila titulom prvaka Srbije.

Na taj način, omladinci "parnog valjka" overili su vizu za kvalifikacije za Ligu šampiona u svom uzrastu.

- Pre početka sezone mi smo zacrtali cilj da posle deset godina omladinci budu prvi. Ovo je veliki uspeh i ostvarenje planova. Lepo je što ćemo igrati Ligu šampiona, ali još važnije je što su se momci iz generacije 2004. afirmisali i što konkurišu za prvi tim. Neki momci su već bili sa prvim timom na pripremama - naveo je nekada sjajni golman, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Sjajna afirmacija - Kralj o podvigu omladinaca

- Ideja svih nas u klubu je da što više momaka iz naše škole bude u prvom timu i da budu oslonac za dalje, uz neke iskusnije fudbalere, kao i uz strance. O tržišnoj vrednosti je rano govoriti, jer tek počinju da igraju ozbiljan fudbal. Moja briga je sportski deo, ali verujem da će, kada dođe vreme za to, doneti i finansijsku korist klubu - objasnio je Kralj za "Informer"..

Dakle, ono što nije pošlo za rukom A timu Partizana može omladincima, koji će imati lepu priliku za ličnu i klupsku promociju na evropskom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading