ČVRSTINA, ŽELJA I ENERGIJA! Ivanović otkrio KLJUČ USPEHA Zvezde MeridianBet u "Morači"!

Autor:

Sport

22.05.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener kluba sa Malog Kalemegdana očekuje reakciju Podgoričana posle debakla u hali "Aleksandar Nikolić".

ČVRSTINA, ŽELJA I ENERGIJA! Ivanović otkrio KLJUČ USPEHA Zvezde MeridianBet u "Morači"!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet u utorak od 20 časova imaju prvu meč loptu protiv Budućnosti za plasman u finale AdmiralBet ABA lige.

Klub sa Malog Kalemegdana poveo je sa 1:0 u seriji, zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad plavima u Pioniru pred osam hiljada gledalaca (93:55).

Drugu utakmicu polufinala sudiće sudijska trojka Boltauzer, Nedović i Hodžić.

Pred put u Podgoricu crveno-beli su vredno trenirali i spremni dočekuju drugi meč, a trener Zvezde MeridianBet Duško Ivanović imaće na raspolaganju sve igrače:

- Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje u utorak težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gde će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobedimo - rekao je crnogorski stručnjak.

Očekivanja od duela broj dva izneo je i centar branioca prstena Filip Petrušev.

- Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, sledi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč, i razlika u toj utakmici nisu merilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svetlu i da dođu do pobede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata a to je pobeda i plasman u finale - izjavio je Petrušev.

Republika

Foto: Starsport

Oglasio se Petrušev pred okršaj sa starim znancem

Košarkaši Zvezde u crnogorsku prestonicu stižu u popodnevnim satima, a večeras će odraditi trening u SC "Morača".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading