NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA! Vošin VUNDERKIND izbio Partizanu MILIONE iz džepa!

Autor:

Sport

21.05.2023

18:00 >> 20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su rezultatom 2;2 (1:1) u 36. kolu Mozzart Bet Superlige.

NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA! Vošin VUNDERKIND izbio Partizanu MILIONE iz džepa!

Foto: Starsport

Partizan je definitivno ostao bez učešća u kvalifikacijama Lige šampiona, pošto je klub iz Humske na gostovanju u Novom Sadu osvojio    . Junak Novosađana bio je dvostruki strelac Jovan Milošević, tinejdžer rođen 2002. godine, koga će u taboru crno-belih dugo pamtiti.

Crno-beli su mnogo bolje ušli u utakmici, stvorili više prilika u uvodnih nekoliko minuta, a najbliži golu bili su posle 180 sekundi, kada je Menigov projektil zakačio spoljni deo stative.

Nisu stali Duljajevi izabranici, nastavili su da ređaju šanse pred Carevićevim golom. Već u narednom napadu Rikardov šut završio je malo pored konstrukcije gola Vojvodine, pa potom je i Dijabate pokušao, ali bez uspeha.

Inicijativa se klubu iz Humske isplatila u 17. minutu, kada je Rikardo Gomez svojim 19. golom u sezoni doneo vođstvo Partizanu. Sve je lepo uradio napadač sa Zelenortskih ostrva, “biciklicom” se oslobodio Traorea, a onda silovitim udarcem smestio loptu u mrežu crnogorskog reprezentativca Lazara Carevića – 0:1.

VOJVODINA - PARTIZAN 2:2 (1:1)

STADION: "Karađorđe".

STRELCI: Milošević 21, 46. - Gomez 17, Kolorado 50.

SUDIJA: Milan Mitić (Leskovac).

ŽUTI KARTON: Busnić (Vojvodina).

VOJVODINA: Carević - Lazarević, Jeličić, Traore, Antonijević - Busnić (46. Topić), Milosavljević (46. Zukić) - Čumić (90. Ljubisavljević), Milošević (86. Kabić), Malbašić - Vukčević (56. U. Nikolić).

PARTIZAN: Popović - Filipović, Vujačić, Ilić, Urošević (79. Šehović) - Kolorado (66. Pantić), Belić (79. Fejsa) - Dijabate, Natho (74. Jevremović), Menig (66. Jović) - Rikardo.

Odmah u sledećem napadu Fuseniju Dijabateu se ukazao “zicer” da udvostruči prednost Beograđana, našao se sam ispred golmana “Voše”, međutim, Carević je “pročitao” njegovu nameru i ovog puta sačuvao mrežu.

Republika

Foto: Starsport

 

Kazna je Partizan stigla u narednoj akciji na meču, pošto je Jovan Milošević evrogolom, na dodavanje Vukčevića, učinio da meč krene ispočetka – 1:1. Pokušao je srpski vicešampion da vrati vođstvo do kraja poluvremena, ali su domaći odoleli pred svim naletima crno-belih.

U nastavku je viđen “vatromet” i po gol na obe strane, u kratkom vremenskom interval. Najpre je Jovan Milošević pogotkom potpuni rezultatski preokret i vođstvo domaćinu od 2:1, da bi Andres Kolorado posle šuta Rikarda, “otpadak” smestio u mrežu Carevića izjednačivši već u narednom napadu gostiju.

Najbolju šansu da dođu do pobede, crno-beli su ponovo propustili preko Dijabatea u 72. minutu, čiju je nameru po drugi put pročitao Carević i odbranio udarac.

Do kraja meča, Vojvodina je mogla i do trećeg gola preko Filip Malbašića, ali je njegov udarac, posle lošeg ”klizanja” Šehovića zaustavila stativa.

Kako je tekao meč pročitajte u nastavku teksta.

Tok utakmice:

DRUGO POLUVREME

Kraj utakmice, Vojvodina - Partizan 2:2, crno-beli su ostali bez učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona ovim remijem!

90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade na "Karađorđu". Teren napušta Čumić, menja ga Nemanja Ljubisavljević.

87. minut - Opet zicer za Vojvodinu, u padu je tukao Uroš Nikolić, neprecizno pored gola. Velika prilika da Novosađani dođu do pobede u ovom duelu.

85. minut - Završen je meč za junaka Voše Jovana Miloševića, zamenio ga je Uroš Kabić.

82. minut - STATIVA! Kakva šansa za Vojvodinu, tačnije za Malbašića, koji je mogao da dokrajči Partizan, ali je iz čiste pozicije tukao u stativu!

79. minut - Evo potvrde, Zlatan Šehović je zamenio Slobodana Uroševića, a Ljubomir Fejsa igraće umesto Kristijana Belića.

77. minut - Problem za Duljaja, povredio se Urošević i napustio je teren, žuti karton za trenera golmana Partizana Đorđa Pantića.

74. minut - Dobra šansa za goste: centaršut Pantića iz slobodnog udarca, izveo je tzv "skraćeni korner", a Filipović tukao glavom pored gola. U međuvremenu mladi Janko Jevremović zamenio je iskusnog Natha.

71. minut - Nova velika prilika za Fusenija Dijabatea, kao u prvom poluvremenu izbio je iskosa i tukao pored Traorea, ali je Carević bio priseban i odbranio loptu koja je išla u njegov gol.

Republika

Foto: Starsport

 

65. minut - Igor Duljaj pravi dvostruku promenu. Umesto strelca izjednačujućeg gola Kolorada igraće Danilo Pantić, dok je Kvinsija Meniga zamenio Nemanja Jović.

61. minut - Rikardo je bio u prodoru, pa je i tražio faul, ali je Mitić samo odmahnuo rukom pokazavši da se igra nastavi.

60. minut - Opao je tempo u Novom Sadu. Sada je Nikolić pao u šesnaestercu Partizana, traže domaći penal posle starta Natha, VAR će morati da reaguje. Nema ništa od najstrože kazne za Vojvodinu.

55. minut - Ivan Vukčević je završio meč, na terenu je Uroš Nikolić.

Republika

Foto: Starsport

 

53. minut - Novi korner za goste izveo je kapiten Urošević, ubacio je u šesnaesterac, međutim, bez opasnosti za Carevića.

50. minut - GOOOL!!! Partizan je izjednačio, strelac je Andres Kolorado, njegov prvenac u crno-belom dresu. Ekspresno su crno-beli odgovorili na izazov Miloševića. Sve je počelo od šuta Rikarda, čiju je nameru pročitao Carević i kratko intervenisao, a Kolorado bio najprisebniji i postigao prvi gol za klub iz Humske.

49. minut - Pokušao je Menig da odmah uzvrati udarac, Vojvodina se odbranila.

46. minut - GOOOOOOOOOOOOOL!!! Jovan Milošević je ponovo strelac, kakav početak drugog dela za Novosađane. Njegov drugi gol u ovoj utakmici za Vojvodinu, posle duplog pasa, kratko dodavanje rezultiralo je vođstvom!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme u Novom Sadu. vostruka promena u Vojvodini: Umesto Radomira Milosavljevića igraće Dejan Zukić, dok je Busnića zamenio Miko Topić.

PRVO POLUVREME

Završeno je prvo poluvreme na "Karađorđu", Vojvodina - Partizan 1:1. Rikardo je doneo vođstvo "parnom valjku", dok je izjednačenje Novosađanima doneo Jovan Milošević.

45. minut - Još 120 sekundi nadoknade prvog poluvremena pokazao je Milan Mitić.

44. minut - Sjajan udarac Čumića sa distance pored Ilića, šutirao je po zemlji, Popović se izvio koliko je dugačak i odbranio udarac bivšeg igrača Olimpijakosa.

42. minut - Centrirao je kapiten "parnog valjka", prejako, jer je lopta preletela sve igrače i otišla na drugu stranu, završivši u autu.

Foto: Starsport

 

 

41. minut - Korner za crno-bele izvodi Slobodan Urošević.

37. minut - Napadao je Partizan, međutim, Vojvodina se odbranila.

28. minut - Još jedna velika prilika za domaćina, morao je Popović krajnjim naporom da reaguje, međutim, i da je lopta ušla u mrežu, bio je faul Aleksandra Busnića nad Belićem, pa je fudbaler Novosađana dobio prvi žuti karton na meču.

25. minut - Kolorado je poslao pas ka Rikardu, ali su ga preduhitrili defanzivci Vojvodine i oduzeli mu loptu.

21. minut - GOOOL!!! Projektil je poslao Jovan Milošević i postigao evrogol, posle asistencije Vukčevića, Popović nije mogao ništa da učini - 1:1. Ekspresno Novosađani uzvraćaju udarac!

19. minut - Mogao je sada Fuseni Dijabate da udvostruči vođstvo Duljajevog tima, dodao mu je Natho, ostao je sam fudbaler sa Malija ispred Carevića, ali ga je golman Vojvodine pročitao. Kakav "zicer" za crno-bele!

Republika

Foto: Starsport

 

17. minut - GOOOL! Vodi Partizan pogotkom Rikarda Gomeša, kome je to 19. gol ove sezone. Odlično je zahvatio loptu pored Traorea, biciklicom se oslobodio čuvara, a onda neodbranjivo tukao, za vođstvo Beograđana u Novom Sadu - 0:1.

15. minut - Pokušaj Malbašića unutar šesnaesterca otišao je iznad prečke. Prethodno je centirao Lazarević iz slobodnog udarca, Milošević zahvatio loptu nekoliko metara ispred Popovića i dodao Malbašiću.

11. minut - Dijabate je imao Traorea ispred sebe, odlučio se na šut nadomak kaznenog prostora, lepo zamišljeno, međutim, neprecizno, Carević nije morao da reaguje.

Republika

Foto: Starsport

 

7. minut - Posle ubačaja Natha iz kornera, Ilić je pokušao glavom, Carević krajnjim naporom odbranio, ali i da je bio gol, sudija Mitić bi ga poništio jer je štoper crno-belih napravio faul u napadu.

5. minut - Centaršut Meniga išao je ka Dijabateu, od koga je brži bio Carević i pokupio "bubamaru". Sjajan fudbal u uvodnih nekoliko minuta. Sada je izblokiran Natho, korner za crno-bele.

4. minut - Kakav zicer za Rikarda posle dodavanja Natha, šutirao je napadač Partizana po zemlji, ipak, zamalo neprecizno lopta je otišla tik pored stative.

Foto: Starsport

 

3. minut - Prvi šut ipak je uputila Vojvodina preko Antonijevića, ali bez opasnosti po Popovića. Na drugoj strani siloviti udarac Meniga sa 17 metara, lopta je fijuknula preko prečke Carevićevog gola.

2. minut - Partizan je krenuo agresivno od starta i dva puta pripretio, međutim, odbrana Vojvodine je uspešno odolela.

1. minut - Počeo je duel na "Karađorđu".

Pre meča:

19.02 - U sobi za video-tehnologiju su VAR sudija Momčilo Marković i AVAR Slobodan Pavlović

18.47 - Bliži se start meča u Novom sadu!

18.31 - Još nešto manje od pola časa ostalo je do početka utakmice na "Karađorđu".

18.29 - U timu Partizana se ponovo našao mladi štoper Mihailo Ilić, kome će to biti peta utakmica od početka sezone za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Acika

22.05.2023 09:45

... Jovan je 2005 ! Uskoro puni 18 god...