Darko Lazić se opet igra sa životom: Opija se posle operacije, a alkohol može da ga ubije

Autor:

Zabava

21.05.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su Darku strogo zabranili da pije nakon smanjenja želuca i zatezanja kože, a on na nastupu ne ispušta čašu iz ruke. Nedavno je za dlaku izbegao sepsu kad mu je rana prokrvarila, a sada ponovo rizikuje.

Darko Lazić se opet igra sa životom: Opija se posle operacije, a alkohol može da ga ubije

Foto: printskrin

Popularni folker Darko Lazić se vratio tezgama, ali i porocima i to tek što se oporavio od operacije uklanjanja viška kože, koju je jedva preživeo jer je posle imao dosta komplikacija s ranom, zbog čega je napravio veću pauzu u nastupima.

Foto: printskrin

Darko Lazić se vratio nastupima, ali i poroku

Naime, Lazić se ponovo ubija od alkohola iako su ga lekari upozorili da posle zahtevnih intervencija koje je imao ne sme više ni da lizne ništa žestoko, a i s fizičim naprezanjem da bude što oprezniji neko vreme. Pošto je već izgubio oko 200.000 evra dok nije pevao zbog zdravstvenog stanja, čim je malo stao na noge, počeo je da nastupa, što je i dalje dosta rizično za njegovo zdravlje. Međutim, pored fizičkog napora, koji zahteva svako njegovo pojavljivanje na bini, još rizičnije je to što je Darko sve vreme u jednoj ruci držao mikrofon, a u drugoj čašu žestokog pića, koju nije ispuštao do kraja svirke.

- Darko se ponovo igra sa životom i kocka sa zdravljem. Iako je obećao da će posle izlaska iz bolnice da miruje, da neće piti, voziti, nastupati, đavo mu ne da mira. On ne može da se pomiri s činjenicom koliko novca gubi dok leži kod kuće, pa je, čim se malo pridigao, na svoju ruku ranije počeo da tezgari. Nije svestan da svakog časa može da padne na sceni zbog toga što sebi radi. Ako mu se stanje zakomplikuje ponovo, neće biti dobro. Na sve to, Darko pije alkohol, što je strogo, ali strogo, zabranjeno posle intervencija i smanjenja želuca, a i ove poslednje, kad je za dlaku izbegao sepsu, jer mu je rana prokrvarila. Nek mu je bog u pomoći - priča za naš portal izvor blizak pevaču.

Foto: printskrin

Darko Lazić ne bi smeo da pije žestinu 

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Lazićem, ali do zaključenja broja je ostao nedostupan za komentar. Inače, pevač je nedavno u jednoj izjavi priznao da ne vodi računa o sebi dok mu se nešto dobro ne obije o glavu. On je naglasio da je do komplikacija i došlo jer nije odležao koliko je trebalo posle operacije, pa su lekari morali da mu čiste ranu.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam, pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Doktore slušam, to je trebalo odmah da uradim kad su mi rekli da mirujem posle izlaska iz bolnice, a ja sam bio lud i seo sam da vozim auto. Sad sam miran ko bubica posle ovih nekoliko operacija. Nije mi bilo svejedno! Neću da se igram, a nastupi mogu da sačekaju. Sad ide lepo vreme, tako da će biti posla - rekao je tada Lazić, ali izgleda da se saveta lekara držao samo dok nije ponovo ojačao.

Republika

Foto: printskrin

Darko Lazić ne ispušta čašu iz ruke

Darko: Samo da moja deca ne budu kao ja!

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Lazić sa sinom Aleksejom dok je ležao u bolnici

Lazić iz braka s Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok sa bivšom verenicom Marinom Gagić ima sina Alekseja i kaže da je strog otac, koji moli boga da nijedno od dece ne povuče njegove gene.

- Voleo bih da Aleksej bude pevač. Za sada ne pokazuje preterani talenat, ali kapiram da će imati sluha. Lorena mnogo lepo peva, mnogo je talentovana, videćemo. Samo da ne povuku na mene što se ovog lošeg tiče. Zato sam mnogo strog otac, možda i prestrog. Polazim od sebe. Moji nisu bili strogi, pa sam pravio gluposti. Ne volim neposlušnu decu, kad moram 100 puta nešto da im kažem. Ipak, ne bih voleo da moja deca ponove moje greške, zato sam strog - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading