DULJAJEVE REČI ŠOKIRALE GROBARE! Evo šta je trener Partizana REKAO posle izgubljene Lige šampiona!

Autor:

Sport

21.05.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije uspeo da trijumfuje u Novom Sadu, remiziravši protiv Vojvodine sa 2:2.

DULJAJEVE REČI ŠOKIRALE GROBARE! Evo šta je trener Partizana REKAO posle izgubljene Lige šampiona!

Foto: Starsport

Ovim rezultatom klub iz Humske ostao je i bez teoretske šanse da se domogne drugog mesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crno-beli su u ovom meču propustili veliki broj prilika, zbog čega su na kraju kažnjeni, a dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Jovan Milošević.

Mladom fudbaleru Novosađana, rođenom 2002. godine, bio je to poslednji meč na "Karađorđu", pošto će u narednoj sezoni nastupati za nemački Štutgart.

Republika

Foto: Starsport

 

Trener "parnog valjka" Igor Duljaj posle remija protiv "stare dame" iz Novog Sada, izjavio je sledeće:

- Mislim da je publika mogla da uživa u jednoj lepoj predstavi, četiri prelepa gola, otvorena utakmica, dosta šansi sa jedne i sa druge strane. Nadam se da mi kolega neće zameriti, mislim da smo bili bliži pobedi, iako su i oni pri rezultatu 2:2 imali izuzetne šanse da postignu gol. Čestitam kolegi, i čestitam igračima Vojvodine. Nije im bilo lako, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu, manje vremena za odmor, tako da ovom prilikom čestitam i svojim igračima i igračima Vojvodine, naravno i kolegi. Svaka čast! - rekao je Dulja za TV Arena Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading