NIKADA NE OTPISUJTE KRALJA: Ćus Mateo nakon osvajanje Evrolige podseća na seriju sa Partizanom!

Autor:

Sport

21.05.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šta je ključ uspeha? Mi smo tim koji veruje u sebe."

NIKADA NE OTPISUJTE KRALJA: Ćus Mateo nakon osvajanje Evrolige podseća na seriju sa Partizanom!

Foto: Starsport

Ćus Mateo, trener Real Madrida

Košarkaši Real Madrida novi su šampioni Evrope. Madriđani su savladali Olimpijakos u finalu Evrolige rezultatom 79:78 i tako se jedanaesti put u istoriji popeli na krov Starog kontinenta.

 

 

- Neverovatne dve nedalje. Srećni smo i ponosni. Bili smo optisani, malo je bilo onih koji su verovali da možemo do finalnog turnira, malo je bilo onih koji su verovali da možemo da pobedimo Barselonu, tako je bilo i pred Olimpijakos. Ali, mi smo pokazali da smo borci, da se nikada ne predajemo - rekao je Ćaćo Rodrigez nakon velike pobede.

Svoje prve utiske izneo je i trener Reala Ćus Mateo.

- Teško je nešto pametno reći sada. Emocije su mi izuzetno jake. Ponosan sam na svoj igrače, pre svega zbog toga što su sve vreme verovali da mogu do titule, iako nije bilo lako, naprotiv. Gubili smo u TOP 8 seriji sa 2-0, nisu nam davali velike šanse protiv Barselone, ni protiv Olimpijakosa, ali mi smo pokazali da smo ekipa koja se nikada ne predaje. Šta je ključ uspeha? Mi smo tim koji veruje u sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading