VRI POD VEZUVOM! Spaleti je BIVŠI, a imena potencijalnih naslednika LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Sport

20.05.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će voditi Napoli naredne sezone?

VRI POD VEZUVOM! Spaleti je BIVŠI, a imena potencijalnih naslednika LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija osvojili su titulu u Seriji A, ali ni to neće biti dovoljno da Lučano Spaleti ostane na klupi ovog tima.

Naime, tenzije između Spaletija i prvog čoveka Napolija, Aurelija de Laurentisa, sve su veće i izvesno je da će šef struke šampiona Italije morati da digne sidro.

Pod Vezuvom je krenulo da vri kada se u italijanskim medijima pojavila informacija ko figurira kao naslednik iskusnog stručnjaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lučano Spaleti napušta Napoli

 

Prvi kandidati za klupu Napolija su Antonio Konte i Rafa Benitez. Oba trenera su slobodna u izboru nove sredine, te su zbog toga šanse da preuzmu Napolitance velike. Benitez je tokom karijere čak vodio Napoli od 2013. do 2015. godine, pa poznaje klub i grad, a Konte se pokazao kao odličan stručnjak i nema sumnje da su obojica veoma zvučna imena.

Uz njih, za mesto šefa stručnog štaba ovog kluba u konkurenciji su i Vinćenco Italijano i Đanpjero Gasperini.

Ko god da dođe imaće težak zadatak da odbrani titulu u Seriji A, a da je izvesno da je stiglo vreme za rastanak između Napolija i Spaletija vidi se i po poslednjim rečima De Laurentisa.

Svi su zamenjivi. I igrači i treneri i članovi uprave. Videli ste koliko smo menjali poslednjih godine. Kada sam rekao da idemo po skudeto mnogi su me smatrali ludim. A ja sam ispunio obećanje - istakao je prvi čovek Napolitanaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading