POTPUNI OBRT NA MARAKANI: Izraelac NE DOLAZI u Zvezdu!

Autor:

Sport

28.05.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti za navijače crveno-belih.

POTPUNI OBRT NA MARAKANI: Izraelac NE DOLAZI u Zvezdu!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da i pored osvojene duple krune završi saradnju sa Milošem Milojevićem, a da na njegovo mesto dovede Izraelca Baraka Bahara, koji je do sada, sa puno uspeha, predvodio ekipu Makabija iz Haife.

Dolazak Bahara na Marakanu je već završen, sjajni stručnjak će prisustvovati večerašnjoj proslavi duple krune na stadionu "Rajko Mitić", u utakmici u kojoj će Zvezda dočekati Novi Pazar od 19 časova, ali izraelski stručnjak neće imati previše razloga za slavlje pred ovaj meč.

Naime, Bahar je imao listu fudbalera koje je želeo da sa sobom odvede iz Makabija i dovede na Marakanu, ali čini se da od tog posla nema ništa. Naime, uprava ekipe iz Haife ne želi da im se desi scenario kao sa Baharom, pa su odlučili da pokušaju sve kako bi svoje fudbalere zadržali na otkupu pred narednu sezonu.

Foto: Starsport

Dolev Haziza u dresu Makabija

To se pre svega odnosi na sjajne domaće igrače, Omera Acilija i Doleva Hazizu, koje su pojedini mediji već povezivali sa Zvezdom, a nešto ranije Hazizu i sa Partizanom. Ipak, Makabi je odlučio da postavi cenu od dva miliona evra na ove igrače, što se trenutno čini kao previše, pa Izraelce gotovo sigurno nećemo videti na našem najvećem stadionu.

Takođe, očekuje se potpisivanje novog ugovora sa Alijem Muhamedom, za kog je Zvezda takođe bila zainteresovana, pa su sve prilike da će crveno-beli ostati kratkih rukava kada su u pitanju pojačanja iz Haife.

Podsetimo, Crvena zvezda je ovom titulom izborila direktan plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pa će Bahar imati jako malo vremena da okupi tim koji želi i da ga pripremi za nadmetanja u najjačem takmičenju Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading