ŠTA SE OVO DEŠAVA U VENECIJI? Voda u Velikom kanalu postala FLUORESCENTNO ZELENA, vlasti sazvale hitan sastanak s policijom (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

28.05.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drečavo zelena boje vode u Velikom kanalu zbunila je stanovnike Venecije i brojne turiste u ovom italijanskom gradu.

ŠTA SE OVO DEŠAVA U VENECIJI? Voda u Velikom kanalu postala FLUORESCENTNO ZELENA, vlasti sazvale hitan sastanak s policijom (FOTO, VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen, Pixabay.com

Lokalni list Gazetino navodi da je promena boje primećena u jutarnjim časovima i da još uvek niko nije preuzeo odgovornost za ovaj incident.

Navodi se nije poznato šta je to sipano u vodu koja je poprimila florescentno zelenu boju, ali da se ne isključuje mogućnost da je u pitanju delo ekoloških aktivista ili nekakav umetnički performans.

Gazetino navodi da se nešto slično desilo 1968. na venecijanskom Bijenalu tokom nastupa argentinskog umetnika Nikolasa Garsije Uriburua.

Vlasti su uzele uzorak ove čudno obojene vode na laboratorijsko ispitivanje, a Mikele di Bari, prefekt Venecije, sazvao je hitan sastanak sa predstavnicima policije koja sprovodi istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading