LEPA LUKIĆ IMALA JE ZABRANJENU LJUBAV ZBOG KOJE JE HTELA DA SE OBESI! Zbog roditelja su se krili: Bilo je svega iza slame!

Autor:

Zabava

28.05.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica narododne muzike o nesrećnoj ljubavi.

LEPA LUKIĆ IMALA JE ZABRANJENU LJUBAV ZBOG KOJE JE HTELA DA SE OBESI! Zbog roditelja su se krili: Bilo je svega iza slame!

Foto: ATA Images

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić je svojim ljubavnim životom oduvek intrigirala, a ona neretko ispriča andegdote iz mladosti vezane za partnere koje nasmeju čitavu javnost. Tako je sada otkrila i da je nekada imala zabranjenu ljubav.

- Lepa ja se sećam jednog naslova, pitali su vas na šta pomislite prvo kada vam neko kaže ljubav, a vi ste odgovorili „Da se obesim u štali“ (smeh) - rekao je voditelj Siniša Medić.

Foto: ATA Images

Lepa Lukić o zabranjenoj ljubavi

- Nisam baš to pomislila, ali zaljubila sam se. Njegovi roditelji nisu želeli da ima pevačicu za devojku, a on me je jako voleo kao i ja njega. Sastajali smo se krijući, ali nije mogao da me dovede kući, kao ni ja njega - prisetila se pevačica za Grand, pa otkrila da li je bilo intimnih odnosa pre braka.

- Bilo je iza slame! Uvek je bilo, ali ne na izvolte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading