"KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA PRAVDATE MONSTRUMA?" Pevačica BESNA nakon masivnih pucnjava, žestoko udarila i na svoje kolege: Bolesnici narcisoidni!

Autor:

Zabava

05.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara se oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila svoj stav nakon stravičnih događaja koji su zadesili Srbiju!

"KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA PRAVDATE MONSTRUMA?" Pevačica BESNA nakon masivnih pucnjava, žestoko udarila i na svoje kolege: Bolesnici narcisoidni!

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Barbara Bobak

Nakon stravičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar i masakra u okoliki Mladenovca, javnost se digla na noge, a mnoge javne ličnosti iznose svoj stav o ovim događajima. Pevačica Barbara Bobak se obratila upravo ovim poznatim ličnostima.

- Prekinite sve da okrećete na sebe i sebe stavljate u centar svake priče. Šokirana sam šta sam sve pročitala ova dva dana. Bolesnici narcisoidni. Nikog na svetu ne zanima da li su vas maltretirali ili vređali u školi, i šta ste svi mislili i kako ste vi uradili! Imajte poštovanje prema preminulima i prema njihovim porodicama. Zadržite svoje nebitne životne priče za sebe! - započela je Barbara, pa nastavila:

- Takođe, kako vas nije sramota da PRAVDATE malog monstruma? Odakle vam pravo? Ko ste vi? Da li biste ga pravdali da je vaše dete upucano? Nije kriv nijedan rijaliti, nije kriv nijedan žanr muzike, KRIV JE ON, ON, On, pa onda njegovi RODITELJI! I da je pravde, on ne bi svetlost dana više ugledao! Samo začepite više! - dodala je Bobakova.

Barbara je podelila i izjavu majke čije je dete bilo na spisku ubice, koja je istakla da on nije bio zlostavlja, već voljen i razmažen.

- Ovo je moje poslednje oglašavanje na datu temu. Još jednom - sve vas sram bilo, j*bem li vam mater. Saučešće porodicama! - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading