DETE NAŠEG GLUMCA ŽRTVA JEZIVOG NASILJA NA VRAČARU: Otkriveni svi monstruozni detalji!

Autor:

Zabava

05.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Joksimović otvoreno pričao da je njegovo dete bila žrtva nasilje.

DETE NAŠEG GLUMCA ŽRTVA JEZIVOG NASILJA NA VRAČARU: Otkriveni svi monstruozni detalji!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumac Saša Joksimović jedna je od brojnih javnih ličnosti koje saosećaju sa porodicama dece koja su stradala u Beogradu, kada je trinaestogodišnji Kosta Kecmanović u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" usmrtio osam đaka i domara te ustanove.

Foto: republika.rs

Kosta Kecmanović ubica

 

Kako su preneli mediji, počinilac masakra tri puta je prijavljivao vršnjačko nasilje, zbog čega je i premešten iz smene A u smenu B.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saša Joksimović

 

Saša je jednom prilikom izneo u javnost problem sa kojim se suočavao njegov sin. On je tri puta bio žrtva vršnjačkog nasilja, od dece koja su ga prvo pokrala, a potom i polila vodom.

- Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom - pričao je glumac, i otkrio na koje se sve načine borio sa ovim problemom koji traje već neko vreme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading