NOVAK RAZGALIO NAVIJAČE U PARIZU! Đokovićeve reči ODUŠEVILE Francuze! Otkrio je i za čim TRAGA!

Autor:

Sport

29.05.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u 2. kolo Rolan Garosa.

NOVAK RAZGALIO NAVIJAČE U PARIZU! Đokovićeve reči ODUŠEVILE Francuze! Otkrio je i za čim TRAGA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Maksimalnom pobedom nad Amerikancem Aleksandrom Kovačevićem, prvi reket Srbije krenuo je u pohod ka rekordnom 23 grend slemu i trećem peharu na Rolan Garosu u karijeri.

Nijednog trenutka Novak Đoković nije dozvolio 114. teniseru sveta da ga rezultatski ugrozi i rutinskom igrom izborio je duel protiv Martona Fučoviča iz Mađarske, dok je njegov rival pretrpeo šesti uzastopni poraz na ATP turnirima.

Po završetku meča sa Kovačevićem, Nole je tokom razgovora sa slavnim Aleksom Korečom na francuskom jeziku sumirao dešavanja na terenu. 

- Mogao bi da igraš u dublu sa mnom. Davno je bilo, ja sam bio mlad. Zadovoljstvo je igrati na Rolan Garosu, zaista sam imao mnogo lepih emocija u Parizu. Ovo je veliki turnir, kao i onaj u "Bersiju". Jako sam motivisan, ovo je početak, ali čestitke Kovačeviću na borbi danas, igrao je zaista dobro. Očigledno, uslovi su danas bili teški, mnogo je teško bilo proceniti pravac lopte, vetar je to dosta menjao. Ali ja sam zadovoljan - rekao je Novak Đoković posle pobede nad Amerikancem.

Potom je proslavljeni bivši teniser upitao srpskog asa da li želi da nastave razgovor na francuskom, pa je Nole odgovorom obradovao publiku u Parizu.

Mislim da sam iskoristio sve reči koje znam na francuskom, ali hajde da nastavimo - rekao je Novak i oduševilo navijače na tribinama.

Foto: Tanjug

 

Usledilo je pitanje Koreče kako se osećao tokom ovog meča i šta ga je namučilo u trećem setu.

- To je dugačko pitanje, ha-ha, ovo čak i nije pitanje. Mislim da sam odigrao prva dva seta odigrao vrlo dobro i nije bilo problema. Tada sam počeo da propuštam prilike. Izgubio sam malo fokusa u trećem setu. Međutim, to je uticalo da podigne nivo igre u trećem setu. Kada pokažete takav nivo, onda morate da zaslužite pobedu. To je bio slučaj na kraju. Tako je uvek na Gren slem mečevima. Fizički, stvari su bile drugačije pre nego što je to slučaj pre deset godina. Ovo je dobar start turnira za mene.

Na kraju je Nole potražio "profesora" za učenje francuskog.

- Trenutno tražim profesora za francuski jezik. Možeš ti da mi budeš profesor? - našalio se Đoković sa jednim čovekom iz publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading