SKANDALOZNO OTKRIVANJE! Voditelj imao aferu sa MALOLETNIKOM, javnost šokirana njegovom izjavom!

Autor:

Zabava

29.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj uhvaćen u vezi sa maloletnikom!

Britanski ITV objavio je saopštenje da prekida saradnju s voditeljem Jutarnjeg programa "This morning" Filipom Skofildom, nakon što je u medijima otkriveno da je bio u vezi sa mladim kolegom, kojeg je upoznao kada je bio maloletan.

Skofild je bio oženjen kada je imao aferu sa mladićem kojeg je upoznao tokom jedne školske posete, i kojeg je par godina kasnije zaposlio na televiziji kao pomoćnik. Nedugo nakon što je objavljeno da više neće raditi na televiziji, izdao je saopštenje u kojem se izvinjava porodici i kolegama "koje je lagao o prirodi odnosa sa pomenutim kolegom".

Foto: Youtube.com printscreen

Filip Skofild

 

- Iako neprimerena, naša veza nije bila nezakonita - naveo je Skofild u saopštenju, navodeći da je kolega bio punoletan kada su stupili u odnose.

 Advokati koji zastupaju Skofilda potvrdili su za "Evening Standard" da je dečaka upoznao kada je imao 15 godina, ali su rekli da je afera počela nakon što je on počeo da radi na ITV-u, dakle kada je napunio 18 godina.

Voditelj je takođe otkrio da je zvanično potpuno prekinuo saradnju s ITV-om, a predstavnik za medije televizije izneo je da se ta TV kuća oseća "jako iznevereno" i da su prihvatili njegovu ostavku.

Foto: Youtube.com printscreen

Holi Viloubi

 

Osim što je lagao ITV-u, Skofild je lagao i svoje kolege, advokate i agenta o naravi svog odnosa s mnogo mlađim kolegom. Njegova, sada već bivša koleginica i prijateljica s kojom je 12 godina vodio Jutarnji program Holi Viloubi, otkrila je da je bila "povređena saznanjem da je Skofild lagao o toj aferi s mladićem, a koja se dogodila dok je on bio još u braku".

Holi je u subotu na Instagramu objavila: "Trebalo je vremena da se procesuiraju jučerašnje vesti", napisala je Holi i dodala da je "direktno pitala Fila" jesu li glasine o njegovoj vezi s kolegom iz emisije istinite, ali ju je on uverio da nisu.

Skofild je pre tri godine priznao u programu da je homoseksualac, i da će ostati u braku sa suprugom s kojom je 27 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading