OVO JE NOVI DEČKO COBIJEVE BIVŠE: Blogerka raskrinkana nakon tajnog raskida sa reperom, sve se saznalo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji burnog raskida poznatog para!

OVO JE NOVI DEČKO COBIJEVE BIVŠE: Blogerka raskrinkana nakon tajnog raskida sa reperom, sve se saznalo! (FOTO)

Foto: instagram.com/viconemanja, cobeliks, ATA

Popularni reper, pevač i muzički producent Slobodan Veljković Cobi i njegova devojka, srpska blogerka i inspicijent u pozorištu Jelena Nikolić, nedavno su raskinuli, iako su im svi predviđali svadbena zvona. Blogerka nije dugo samovala, već je uplovila u romansu s zgodnim, mlađim sportistom.

Kako se saznaje, Jelena, Cobijeva sada već bivša devojka, već neko je vreme u vezi sa dvadesetdevetogodišnjim vaterpolistom Nemanjom Vicom, od kog se navodno ne odvaja. Nemanja je, inače, rodom iz Kotora, igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji rukometni klub u kom je bio angažovan "Radnički" iz Kragujevca, za koji više ne igra, piše Pink.rs.

Cobi i Jelena su, inače, od javnosti krili da su na višegodišnju emotivnu vezu stavili tačku - ovim povodom se još uvek nisu oglasili, te ne treba da čudi što blogerka još uvek nije obelodanila novu emotivnu vezu sa nekoliko godina mlađim vaterpolistom.

Ona je, inače, svojim pratiocima zagolicala maštu objavivši fotku mladića čije je lice prekrila rečju "nedelja", a tag (oznaku) je iskusno sakrila, kako ne bi bila otkrivena. Ipak, da je reč baš o Nemanji potvrdio je on sam, tako što je podelio objavu u kojoj ga je označila Cobijeva bivša.

Republika

Foto: instagram.com/viconemanja

Novi dečko Cobijeve bivše devojke

Podsetimo, Cobi i Jelena se više ne prate na društvenim mrežama, odakle su uklonili sve zajedničke uspomene.

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je za pomenuti portal Cobijev prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

Republika

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi raskinuo sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Telep FKV

30.05.2023 10:49

Pa sad jel vaterpolista ili rukometas?