REPERA DEVOJKA OSTAVILA PRED SVADBU: Nakon dugogodišnje veze Cobi SAM NA TRACI, ona našla mlađeg dečka!

Autor: P. R.

Zabava

29.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani obrt u životu poznatog repera!

REPERA DEVOJKA OSTAVILA PRED SVADBU: Nakon dugogodišnje veze Cobi SAM NA TRACI, ona našla mlađeg dečka!

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi

Iako su mnogi mislili da će popularni reper, pevač i muzički producent Slobodan Veljković Cobi posle skladne višegodišnje veze konačno stati na "ludi kamen" sa Jelena Nikolić, na društvenim mrežama poznatijom kao Cobeliks, usledio je iznenadni raskid.

Njih dvoje već neko vreme nisu zajedno, a prvi dokazi za to mogu se naći na društvenim mrežama, gde je brojnim korisnicima godinama bila posebno interesantna njihova ljubavna priča. Na Tviteru, na kom su oboje aktivni, više se ne prate, a ista je situacija i na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi raskinuo sa devojkom?!

Kako je ispričao izvor blizak Cobiju, reper je želeo da sve prođe tiho, bez pompe.

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je Cobijev prijatelj za Pink.rs, koji je insistirao na anonimnosti.

Takođe, kako se šuška, Cobijeva sada već bivša devojka Jelena našla je navodno novog, mlađeg dečka.

Podsetimo, Cobi i Jelena, koja radi kao inspicijent u pozorištu, a mnogi je smatraju i blogerkom, nikada se nisu javno eksponirali. Ono što je zanimljivo jeste da skoro svaka njegova pesma pesma počinje rečenicom: "Cobi, jesi ti radio traku", koju izgovara baš Jelena.

- To je neka priča sa mojom devojkom. Hteo sam da stavim ''votermark''. To i preko rade svi koji žele da im se čuje ime, da ostanu upamćeni. Ona je blejala gajbi i ja sam bio u fazonu daj molim te kaži nešto da bi mogao da stavim na svoje bitove. Ona mi je poslala bukvalno dvadeset klipova - ispričao je Cobi svojevremeno i objasnio da je potom iz njih isekao sve što mu treba i spojio ih u jednu upečatljivu rečenicu.

Republika

Foto: ATA

Cobi

Pre nekoliko godina i Jelena je, jednom prilikom, javno progovorila o Cobiju.

- Cobi i ja smo se upoznali pre mnogo godina, preko 10 sigurno, imali smo neke zajedničke prijatelje. Upoznali smo se na jednom rođendanu i zapravo se uopšte nismo svideli jedno drugom. Sećam se kroz par sledećih susreta da smo čak imali i nekakve besciljne rasprave, nije bilo naznaka da ćemo se ikada družiti, a kamoli biti u vezi.

Republika

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading