ŠAVIJA UZVRAĆA OSMANU UDARAC: "Izvini što sa sepsom nisam mogla na sud!" Starleta otkriva "Gospodinov sin me maltene ubio"

Autor:

Zabava

29.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija otkriva za Republiku da je bila po drugi put hospitalizovana zbog sepse, a potom se obratila Osmanu Kariću, koji je izneo činjenice da se starleta dva puta nije pojavila na suđenju, te istakao da je sud naložio njeno privođenje.

ŠAVIJA UZVRAĆA OSMANU UDARAC: "Izvini što sa sepsom nisam mogla na sud!" Starleta otkriva "Gospodinov sin me maltene ubio"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osman Karić, Stefan Karić i Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija nakon reči Osmana Karića se oglasila za Republiku. Naime, Osman je istakao da je Šavija već dve puta izbegla suočavanje na sudu, nakon čega je ona iznela svoj stav samo za naš portal. 

Karić je izneo činjenice da se Šavija nije već dva puta pojavila na suđenju, nakon čega je izneo i informaciju da je potom sud naložio da se starleta privede, budući da se tako postupa po ne odzivanju na sudski poziv.

Podsetimo, Šavija je čak dva puta završila na hospitalizaciji, za šta ističe da je Osman već znao. Ona je drugi put hitno primljena, jer joj je u organizmu krenula sepsa, zbog gnoja koji se skupljao u oku. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ATAImages

Stefan Karić, Nataša Šavija, Osman Karić

 

- Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok se iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju, kad sam dosla u prave ruke, Bogu hvala i rešili su to i da komentariše kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo? Ne pojavljem se u sudu? Sramota! - počinje Nataša za Republiku i nastavlja:

- Meni baš bilo 'lepo' u bolnici, pa sam odsela kao na letovanju tamo. Opet ponavljam, bila sam u septičnom stanju i drugi put hospitalizovana i kamo sreće da sam bila dobro i da sam mogla ranije da izađem pred tužioca, njega svakako čeka kazna, pa ga čeka, verujem u naše sudstvo, produženje njegovog pritvora mi ništa ne znači. Da nije možda trebalo da se pojavim sa sepsom tamo? A o psihičkom stanju da ne govorim, posle sve te torture. Zamislite tu činjenicu u mojoj glavi da nisam sticajem okolnosti, Bogu hvala, dospela u prave ruke, da bih sad bila možda mrtva, bez preterivanja i dramaturgije! Kako izgleda moje oko sad to možete da vidite u priloženoj slici. Čovek treba da se pokrije ušima, jer ovo sve mi je njegov sin napravio, nije Deda Mraz. Još šta mogu da otkrijem je da me čeka još svašta nešto, ne mogu sve da iznosim, drugom prilikom, ali između ostalog i plastična operacija najverovatnije, tek kasnije, s obzirom na to kakvo mi je oko, a kakve potencijalne posledice ću imate (fizičke i mentalne), o tome da ne pričam. Jako je kompleksna situacija, ali neka gospodin ne brine, sad sam konačno fizički malo bolje i izvinjavam mu se što sa sepsom nisam mogla na sud. Tako da ce se i to desiti vrlo brzo, a ne kao neki što su živi i zdravi, čekaju praznike da prođu, pa će se javiti kad im dune. Sramno da nemam reči!

- Oglašavam se na Instagramu? Pa ne oglašavam se baš toliko kao u početku kad sam mislila da je brzo kraj svemu, ali kad vidim ovo što priča, ne mogu da se ne iznerviram, jer znam kroz šta sam prošla, kolika je težina preloma (reči doktora) i šta me još tek čeka. Uostalom slika govori više od 1000 reči, koliko je smrskana jagodična kost da mi je ovoliko pao donji kapak. Ja bih mogla knjigu da napišem kad bih detaljno pričala kroz šta sam prošla i kakvo je stanje. Jedino sam zahvalna 'umetniku' što nije malo više bio udarac, jer da jeste (isto reči doktora) ostala bih bez oka 100 posto, s obzirom na silinu udarca. Tako da ipak malo sreće u svemu ovome i takođe što mu onaj pištolj, koji je posedovao zaplenjen na vreme. Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu (sreća, nije mi ruke polomio) pa ne dolazim na sud, jer njegov sin, Bože moj se muči tamo i ne može da živi kako je navikao, a to što se ja vučem po bolnicama, imam bolove, izdeformisano oko, prolazim kroz pakao, pa zar je važno - završava Šavija za Republiku. 

Potom nam je Šavija dokumnetovala i povredu na oku u vidu fotografije, na kojoj se može jasno uočiti da joj se stanje dosta promenilo, što možete videti u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Nataša Šavija povreda oka

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

29.05.2023 16:01

Au, šta sve napisa devojka. Štediti oko bi bilo pametnije a ne pisati romane ako si sa sepson u o. kanalu. I u traumi, teškom mentalnom stanju, strahu ... . Roman (ali u izjavi za sud ) treba šta prije ispričati na sudu i da sud saopšti istinu i donese presudu. Tada ćemo znati ko govori istinu. I, osudit ćemo nasilje, počinioca, laž...