POBEDA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Derbi sledeće nedelje u Lipolistu biće sa velikim ulogom!

Autor:

Sport

29.05.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Ljubovije je iskoristio remi Lipolista.

POBEDA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Derbi sledeće nedelje u Lipolistu biće sa velikim ulogom!

Foto: FK Drina Ljubovija

U okviru 27. kola Mačvanske okružne lige ekipa Drine iz Ljubovije ugostila je sastav Jevremovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije na tabeli, zaostatak za liderom je bio samo dva boda, dok je sastav Jevremovca sa sa 37 osvojenih bodova bio na desetom mestu u ligi.

Sam početak utakmice doneo nam je par dobrih šansi domaćina pred golmanom Jovanovićem, ali se njegova mreža nije zatresla. Gostujući tim, iako oslabljen nije se unapred predao.

Ekipa Drine je prešla u vođstvo na isteku pola sata igre, kombinovali su Lončarević i Đuričić, lopta je poslata do Stojana Avramovića koji je postigao gol za 1:0.

Očekivala je domaća publika da će od vođstva njihov tim dodatno podići nivo ofanzive, i da će se meč ubrzo rešiti u njihovu korist, ali se to nije dogodilo.

Oslobodili su se pristiska gosti, stvorili su dve odlične prilike tokom kojih se istakao golman domaćih, Milošević.

 

 

U 42. minutu Miloš Andrić je uputio projektil sa nekih 30-tak metara, gde golman Drine nije imao šanse, 1:1.

Nervoza je bila evidentna u redovima domaćina, ali su izabranici Vladimira Krstića ubrzo pokazali zašto će se o ovoj generaciji pričati dugo vremena.

Avramović je svojim drugim golom samo pet minuta od starta nastavka susreta vratio prednost na stranu Drine, 2:1.

Nastavili su sa atacima domaći igrači i ubrzo su došli do dva gola prednosti. Veljko Petrović je u 64. minutu odličnim udarcem savladao golmana Jovanovića, 3:1.

Kontrolisali su domaći utakmicu, trener Krstić je izmenama osvežio svoj sastav i do kraja meča viđen je još jedan gol u mreži rivala.

U 83. minutu Njegoš Petrović je pogodio za konačnih 4:1.

Drina (Ljubovija) - Jevremovac 4:1 (1:1)

Drina: Milošević, Petrović, Polić, Ćirković, Milovanović (od 84' Dolijanović), Đorđić (od 60' Vasiljević), Todorović, Petrović (od 84' Pajić), Avramović, Đuričić (od 62' Vasić), Lončarević

Jevremovac: Jovanović, Jakovljević, Kecman, Tovarević, Petrović, Đorđić, Andrić, Marković, Pajić (od 60' Danojlić), Jerotić, Grujić

Iz redova Drine su posle meča poručili:

- Gostima čestitke na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo pripremama za derbi i utakmicu sezone koja nas očekuje sledeće nedelje. Pozivamo sve navijače da zajedno odemo u Lipolist i podržimo naše momke. Naš klub će organizatovati prevoz za sve zainteresovane simpatizere. 

Ovim trijumfmom ekipa Drine je maksimalno iskoristila remi Lipolista u Crnoj Bari i sada upravo ova dva tima dele prvo mesto na tabeli sa po 62 boda.

U sledećem kolu Drinu očekuje gostovanje u Lipostu, meč koji će verovatno odlučiti pitanje šampiona, dok sastav Jevremovca nastavka bitku za opstanak u ligi pred svojim navijačima protiv Jedinstva iz Malog Zvornika.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading