OGLASILI SE PRIJATELJI STEFANA KARIĆA! Preko Osmana se obratili brutalno pretučenoj Nataši Šaviji! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio ovo oglašavanje!

OGLASILI SE PRIJATELJI STEFANA KARIĆA! Preko Osmana se obratili brutalno pretučenoj Nataši Šaviji! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osman Karić, Stefan Karić i Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija je dugo ćutala o Stefanu Kariću, koji je glavni osumnjićeni za njeno prebijanje, a od juče je počela da ga komentariše putem svog Instagram profila. Mnogi ljudi danima vode rat sa Stefanovim fan stranicama, koje ga i dalje podržavaju, a jedna od glavnih se danas oglasila na Instagramu, što je sa svojim pratiocima podelio Stefanov otac Osman. Oni su se predstavili i kao Karićevi prijatelji.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Osmana Karića

- Istražni postupak se vodi, a mi kao Stefanovi prijatelji i prijatelji porodice Karić na temu nemilog događaja ćutimo i ćutaćemo, ali uz njega i njegovu porodicu ću biti uvek, jer to od nas zaslužuju i mislimo da su prijatelji tu uvek. Devojci sa kojom je Stefan u sudskom sporu od srca želimo što brži i što lakši oporavak. To je sve na tu temu što od nas možete čuti već danima i to jedino pišemo! Hvala svima koji razumete nas kao admine i prijatelje u ovoj situaciji. Zamolili bismo vas da mržnju i to neko zlo koje oseća, pa formulišete kroz fraze, ne šaljete nama, jer taj osećaj je samo vaš, ne naš, mi na to apsolutno nikome odgovoriti nećemo! - poručili su Stefanovi fanovi, što je Osman podelio na svom Instagram profilu.

Podsećamo, Stefan se i dalje nalazi u pritvoru, gde mu je određeno zadržavanje do 30 dana, dok se Nataša oporavlja od povreda koje je zadobila

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veki

14.05.2023 20:24

Nasilniku zatvor i nema komentara

Samo ja

14.05.2023 22:04

Nisam fan, nisam fanatik, samo posmatrač, gledam rijaliti, pratim, prosto me zanima profil ličnosti koji ulazi u te, kako bih nazvala eksperimente, zanimljivi su mi njihovi preobrazaji tokom tih meseci. Karić je jedan od retkih koji se nije drastično menjao, stekla sam utisak da je on prosto takav momak, trpi do neke granice i onda eksplodira i kaže šta misli. U nekoliko situacija sam mu čak i skidala kapu kako se iskontroliše da ne udari nekoga, ja bih, iako nisam sklona nasilju i veliki sam protivnik nasilja. Tako da mi je sve ovo malo čudno, ne pravdam ga opet kažem, ali ne znam šta je predhodilo svemu tome, ako je kriv treba da odgovara, ali takođe i ako se dokaže da nije kriv mislim da druga strana treba da se kazni, zapravo mislim da bi trebalo javno da mu se izvine i da objasni čemu sve ovo. Koliko se sećam nešto kroz maglu imala je već ovakvih ispada sa Gastozom i onim politicarem iz Novog Sada, pa od tih tužbi ništa nije bilo (nadam se da će me neko ispraviti ako grešim). Svakako joj želim brz oporavak