PARTIZAN U OZBILJNOM PROBLEMU: Rikardo Gomeš NAPUŠTA Humsku?

Autor:

Sport

29.05.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli mogli bi da ostanu bez najboljeg strelca.

PARTIZAN U OZBILJNOM PROBLEMU: Rikardo Gomeš NAPUŠTA Humsku?

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš tokom 169. večitog derbija

Sezona za nama definitivno je jedna od najgorih u istoriji Partizana.

Crno-beli su završili četvrti u Superligi Srbije, u Kupu su eliminisani od niželigaša, Radničkog iz Sremske Mitrovice, a jedina, koliko, toliko pozitivna stvar bila je Evropa u kojoj su prezimili, a onda neočekivano ispali od Šerifa.

Turbulentnu sezonu pratile su i smene trenera i sukobi navijača sa igračima i upravom, a sada bi tim iz Humske mogao da se nađe u novom problemu.

Ako poželi da napusti klub, najbolji strelac Rikardo Gomeš će to moći da uradi bez dodatnih prepreka, preneo je Telegraf. Naime, Gomeš ima ugovor do 2024. godine, ali je klauzula u kojoj nema pravo da napušta Humsku istekla, te u slučaju dobre ponude može da ode.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

 

Radi se zapravo o aneksu koji je pre godinu dana ubačen u ugovor najboljeg strelca kluba iz Humske, a koji je napadač u dogovoru sa klubom potpisao uz određenu reviziju primanja, obavezujući se da neće napustiti Partizan u letnjem prelaznom roku u sezoni 2021/2022, odnosno u zimskom prelaznom roku 2022/2023.

Sada je ova zabrana istekla i Rikardo Gomeš mogao bi da potraži novu sredinu ako to poželi. Da li će tako nešto i uraditi, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI CE DA POLUDE

30.05.2023 15:42

UPRAVO VIDITE LI OVO. NAPOLJE BRE BAGRO PROKLETA. IDIOTI SIKTER ! Prokleti bili FOTELJASI.