STJUARDESA TINA ISPRIČALA JE NAJOPASNIJU SITUACIJU KOJA SE DESILA TOKOM LETA: Mislila je da se ovo NIKADA neće dogoditi, jedva ostali živi

Autor: N.J.

Lifestyle

29.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je moglo da se završi kao ozbiljan nesrećan slučaj.

STJUARDESA TINA ISPRIČALA JE NAJOPASNIJU SITUACIJU KOJA SE DESILA TOKOM LETA: Mislila je da se ovo NIKADA neće dogoditi, jedva ostali živi

Foto: Instagram/ tinagrabez

Stjuardesa Tina Grabez ispričala je na svom TikTok nalogu jednu situaciju koja je zadesila putnike pre par dana. Ovim putem apelovala je na ljude da poštuju pravila koja važe u avionu dok putuju. Ništa ne shvatajte olako i ne dopuštajte sebi greške koje mogu kasnije da vas koštaju.

- Ja sam mislila da je ovo nemoguće da se desi. Pre dva dana je u avionu, putnik na letu otvorio vrata - objašnjavala je ona na TikTok - u.

Iako se sigurno pitate kako odmah svi nisu ispali napolje, ona je objasnila da je reč o pritisku koji je u tom momentu verovatno bio jednak.

- Sigurno se pitate kako nisu svi automatski bili isisani napolje, hvala Bogu bili su blizu sletanja i tek nekih 200 metara iznad zemlje. Inače su unutrašnji i spoljašnji pritisak bili maltene ujednačeni, a takođe svi putnici bili su vezani. Međutim da se ovo nekim čudom desilo na nekoj većoj visini, bila bi skroz druga priča, jer sve što nije pričvršćeno za avion krenulo bi da ispada. Ali, šanse su da na većoj visini zbog pritiska i brzine aviona, vrata ne bi ni mogla da se otvore - kaže ona.

Foto: Shutterstock

Stjuardesa nosi piće u avionu

Takođe, ovim putem apeluje da uvek dok putujete avionom budete vezani, jer zaista ne znate ko sedi pored vas i šta može da mu padne napamet.

- Ovo je dobar podsetnik da uvek budete vezani. Na svu sreću avion je bezbedno sleteo i svi su preživeli - rekla je ona u svom videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading