VUJAČIĆ SE RASTAO OD PARTIZANA: Bivši igrač crno-belih poslao EMOTIVNU poruku!

Autor:

Sport

30.06.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac napušta Humsku posle četiri godine.

VUJAČIĆ SE RASTAO OD PARTIZANA: Bivši igrač crno-belih poslao EMOTIVNU poruku!

Foto: Starsport

Igor Vujačić

Posle odlaska najboljeg strelca Rikarda Gomeša u Al Šamal iz Dohe, klub iz Humske je u četvrtak objavio rastanak i sa Igorom Vujačićem.

Crnogorski reprezentativac i jedan od najboljih u defanzivnoj liniji Duljajevog tima, nastavlja karijeru u Rubinu iz Kazanja, a crno-beli su od ovog transfera inkasirali milion evra.

Posle odlaska iz Partizana, oglasio se i sam Vujačić.

Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu - istakao je Vujačić.

Dodaje da je u Beogradu napredovao kao igrač, a takođe je poželeo sreću crno-belima.

Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje. Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak i želim im puno sreće, da izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći - zaključio je Vujačić.

Pre bivšeg prvotimca podgoričke Budućnosti, crno-bele su napustili i Hamidu Traore, Andres Kolorado, Patrik Andrade, kao i kapiten Slobodan Urošević koji karijeru nastavlja u kiparskom šampionu Arisu iz Limasola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading