SVE JE DOGOVORENO: Bivši igrač Juventusa pojačava Partizan!

Autor:

Sport

28.06.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisaće ugovor na tri godine sa crno-belima.

SVE JE DOGOVORENO: Bivši igrač Juventusa pojačava Partizan!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Povremeni reprezentativac Senegala Frenk Kanute će u nedelju u Humskoj obaviti lekarske preglede, posle čega će potpisati trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Ovaj 24-godišnji centralni vezista je prethodna dva dana proveo u Beogradu, gledao je treninge crno-belih, dogovorio lične uslove sa "parnim valjkom" i otputovao kako bi pokupio lične stvari pre konačne selidbe u Srbiju.

Kako trenutno stvari stoje, Kanute će prvi trening sa ekipom odraditi kada prvotimci otputuju na pripreme u Sloveniju.

Tokom prethodna dva dana je Kanute u prisustvu svog menadžera i čelnika kluba iz Humske obilazio Zemunelo, gde je već upoznao buduće saigrače. Takođe, bio je i na ručku u jednom elitnom beohradskom restoranu, zajedno sa trenerom Igorom Duljajem, sportskim direktorom Ivicom Kraljem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Kanute u Humsku stiže iz Serkl Briža čiji je član bio od 2020. godine, a osim za belgijski tim je tokom karijere igrao za Sošo, Peskaru, Kosencu, Askoli i Juventus čiju je omladinsku školu prošao.

Za reprezentaciju Senegala je odigrao dve utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading