PRECRTAN! Partizan PRESEKAO - ovaj igrač ne ide na pripreme!

Autor:

Sport

28.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doneli važnu odluku.

PRECRTAN! Partizan PRESEKAO - ovaj igrač ne ide na pripreme!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dobili su "pojačanja" pošto su se reprezentativci, koji su imali obaveze u svojim nacionalnim timovima, vratili u trenažni pogon.

To, međutim, nije slučaj sa Patrikom Andradeom, koga je klub iz Humske praktično precrtao iz daljih planova za novu sezonu.

"Parni valjak" je u zavšnoj fazi pregovora povodom raskida ugovora sa fudbalerom, koji nije ni morao da sa Zelenortskih ostrva vraća u srpsku prestonicu i nastavi rad sa ekipom.

Vrhuška crno-belih odavno traži najbolje rešenje za rastanak sa menadžerom fudbalera, koji je već boravio u Beogradu, međutim, sporazumni dogovor dve strane i dalje nije postignut.

Sam fudbaler je dobio "papir" obaveštenja od kluba da nije potrebno da se vraća u Srbiju i priprema se sa Duljajevim izabranicima, pošto Partizanova struka više ne računa na njegove usluge.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Patrik Andrade je došao u Humsku kao slobodan agent prethodnog leta kao pojačanje, međutim, nije opravdao očekivanja i poneo je status promašaja, obzirom da je promenio tri trenera i ni kod jednog nije uspeo da se izbori za mesto u timu.

Veći deo sezone proveo je na klupi za rezervne igrače, kasnije je doživeo povredu zbog koje je dugo pauzirao, ali je na kraju ustanovljeno da njegovi kvaliteti nisu dostojni renomea dresa Partizana.

Vezista ima još dve godine ugovora sa višestrukim šampionom Srbije, međutim, očigledno je da će rastanak vrlo brzo uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading