VELIKI POSAO PARTIZANA: Crno-beli doveli novog golmana! (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac stiže u Humsku.

VELIKI POSAO PARTIZANA: Crno-beli doveli novog golmana! (FOTO)

Foto: FK Partizan

Nakon Aleksandra Šćekića, Partizan je doveo još jedno pojačanje. Naime, kako "Mozzart sport" saznaje crno-belu opremu zadužiće iskusni golman Aleksandar Jovanović (30).

Kiparski Apolon je dugo insistirao na ogromnom obeštećenju, spekulisalo se cifrom od oko 800.000 evra, ali izgleda da je pronađen kompromis.

Jovanovićeva želja da se vrati u srpski fudbal sve vreme je bila prisutna. Reč je o golmanu koji je bio pozivan u reprezentaciju u selektorskom mandatu Slavoljuba Muslina, ali je nakon dolaska Mladena Krstajića nestao sa radara. Reprezentacija mu je ostala tiha patnja, a dolazak u Partizan, makar i u periodu kada je konkurencija na golu među "orlovima" žešća nego ikad, mogao bi da ga vrati u vidokrug selektora Dragana Stojkovića.

Aleksandar Jovanović je svoju seniorsku karijeru započeo u Radu, a onda je nastupao i za niški Radnički, Arhus, Huesku i Deportivo pre nego što je stigao u Apolon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading