NIKO DRUGI NE MOŽE DA GA PLATI: Mirotić POTPISUJE - nema drugu opciju!

Autor:

Sport

28.06.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Evrope odlazi sa Pirineja i pojačava redove finaliste Evrolige?

NIKO DRUGI NE MOŽE DA GA PLATI: Mirotić POTPISUJE - nema drugu opciju!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u Pioniru

Iskusni krilni centar Nikola Mirotić karijeru će nastaviti u Olimpijakosu, ali pod jednim uslovom, ocenio je trener Milana Etore Mesina. Preduslov njegovog dolaska u Atinu tiče se selidbe najboljeg igrača Evrolige, Saše Vezenkova, u NBA, uveren je strateg kluba iz "grada mode".

- Nikola Mirotić je jedan od pet najboljih košarkaša u Evropi. Njegova reputacija i ugovor o tome govore i mi ne možemo da se takmičimo sa klubovima koji stoje u redu za njegov potpis - izjavio je italijanski stručnjak, a potom je pojasnio:

Ako Vezenkov ode, Olimpijakos će imati novac od prodaje Bugarina tako da će moći da ponude Mirotiću veliki novac koji bi mogao da bude u rangu koji je imao u Barseloni - reči su Mesine, koji je jošjednom apostrofirao da Milano ne može da se trka sa platežno moćnijim gigantima sa Starog kontinenta.

Republika

Foto: Starsport

Ništa od Italije - Mesina o Mirotiću

Podsećanja radi, Mirotić ima još dve godine ugovora sa Barsom sa platom od 11 miliona evra po sezoni, a njegov agent je saopštio Kataloncima da se neće odreći "ni evra".

Nekadašnji NBA as nosio je kao MVP "blaugranu" do titule u ACB ligi, pošto je u finalnoj seriji "počišćen" Real Madrid sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading