DETONACIJA U EVROLIGI! Nikola Mirotić NEĆE u Beograd! Ima NOVI KLUB, saigrač će mu biti LJUBIMAC DELIJA!

Autor:

Sport

15.06.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je Partizan "bacio oko" na jednog od najboljih košarkaša Starog kontinenta, ali je njegov izbor ipak pao na drugu ekipu.

DETONACIJA U EVROLIGI! Nikola Mirotić NEĆE u Beograd! Ima NOVI KLUB, saigrač će mu biti LJUBIMAC DELIJA!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

Saga oko budućnosti Nikole Mirotića konačno bi mogla da bude završena.

Prema informacijama prestižnog košarkaškog portala Sportando, jedan od najboljih košarkaša Evrope napustiće Barselonu i preći u Olimpiju iz Milana.

Navodno je posao već završen i Mirotić će naredne sezone nositi dres tima iz grada mode i ponovo će igrati Evroligu. 

 

 

Kroz medije se provlačila priča da su za usluge ovog košarkaša zainteresovani i u Partizanu, ali sada je jasno da reprezentativac Španije neće u Beograd, već će naredne sezone igrati za ekipu koju na terenu predvodi ljubimac navijača Crvene zvezde Meridianbet, Bili Beron.

Dok su čelnici Olimpije završavali transfer koji bi naredne sezone mogao da ih baci na krov Evrope, košarkaši ovog tima na terenu su pokušali da osvoje titulu šampiona Italije, ali su u trećem meču finalne serije poraženi od Virtusa iz Bolonje (61:69), pa će za tako nešto još morati da sačekaju.

Vodi Olimpija trenutno sa 2:1 u seriji i bliža je tituli, ali će za nju i dalje morati da igra, te će košarkaši ovog tima morati dodatno da se oznoje kako bi Nikola Mirotić mogao da kaže da je prešao u redove šampiona Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading