GROBARI U TRANSU! Partizan ZVAO Nikolu Mirotića? Postoji VELIKI PROBLEM, ali i KRUPAN ADUT u pregovorima!

Autor:

Sport

02.06.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li košarkaš Barselone završiti u Beogradu?

GROBARI U TRANSU! Partizan ZVAO Nikolu Mirotića? Postoji VELIKI PROBLEM, ali i KRUPAN ADUT u pregovorima!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Nikola Mirotić

Sve je izvesnije da će Nikola Mirotić ovog leta napustiti Barselonu i biti glavna atrakcija na košarkaškoj transfer pijaci.

Za potpis jednog od najboljih igrača Evrolige u trku ulaze mnogi klubovi, ali je veliko pitanje ko će imati finansija da pokrije ogromnu platu ovog košarkaša.

Tim koji figurira kao prva opcija definitivno je Monako, ali su se, prema pisanjima portala "Sportske.net" u pregovore uključili i čelnici Partizana koji bi Mirotića voleli da vide u crno-belom dresu.

Veliki problem je upravo pomenuta plata, te bi Nikola Mirotić morao da pristane na daleko skromnije uslove od onih koje ima u Barseloni, ali crno-beli imaju i krupnog aduta u ovim pregovorima.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

Računica je takva da bi Mirotić, prema aktuelnim informacijama, primao barem 1.700.000 evra bilo da završi u Partizanu, ali bi bio okružen svojim narodom i na svakom meču bi doživljavao ovacije od vatrene publike, što je glavni adut crno-belih.

Prema pisanjima istog portala Mirotića je zvala i Crvena zvezda Meridianbet, a da li će on stići u Srbiju ili će se opredeliti za neku drugu opciju, ostaje da se vidi.

Podsetimo, u Barseloni su ocenili da je problem loše sezone i neuspeha na fajnal-foru, na kom je klub upisao dva poraza i završio četvrti, u Nikoli Mirotiću koji je odigrao veoma loše u ključnim mečevima tako da su mu poručili da pristane na umanjenje plate od 50 odsto ili da traži novu sredinu. On na to nije pristao, tako da je izvesno da će otići iz ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
SRCE ILI NOVAC DA GA VIDIMO

02.06.2023 12:40

STA CE PREVAGNUTI VUCICEV NOVAC ILI PARTIZANOVO SRCE. DA GA SADA VIDIMO.

CEKAMO TE

02.06.2023 12:51

Miroticu ajde u tvoj I nas Partizan

CEKAMO TE tvoji GROBARI

02.06.2023 19:26

MIROTIC JE PARTIZANOVAC. Da mu sad vidimo karakter

KOJI Arsini da vidimo

24.06.2023 13:11

MIROTIC JE VELIKI PARTIZANOVAC PA DA VIDIMO STA VLAST RADI ! Bez MESANJE VUCICA MIROTIC DOLAZI U PARTIZAN