ZEMLJOTRES! Barselona TERA veliku zvezdu, Obradović dobija PAKLENO POJAČANJE!

Autor:

Sport

02.06.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detonacija u Evroligi.

ZEMLJOTRES! Barselona TERA veliku zvezdu, Obradović dobija PAKLENO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nikola Kalinić

Jedan od najboljih igrača Evrolige i košarkaš Barselone, Nikola Mirotić, na izlaznim je vratima iz ovog kluba.

Ocenili su u Barseloni da je problem loše sezone i neuspeha na fajnal-foru, na kom je klub upisao dva poraza i završio četvrti, u Nikoli Mirotiću koji je odigrao veoma loše u ključnim mečevima tako da su mu poručili da pristane na umanjenje plate od 50 odsto ili da traži novu sredinu.

Ne želi iskusni košarkaš da pristane na ove uslove, tako da je rešio da potraži novi klub, a izbor bi mogao da padne na Monako jer je to jedan od retkih timova koji mogu da ga plate.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

Grčki mediji prenose da je Mirotić dobio ponudu iz Kneževine i da bi mogao da pojača klub Saše Obradovića, a nema informacija kolika bi plata bila reprezentativcu Španije u novom timu. U Barseloni je ona iznosila pet miliona evra godišnje.

Monako planira veliki projekat za narednu sezonu - uporedo će imati dva tima, jedan za prvenstvo, a drugi za Evroligu, dok se navodno razmišlja i o odlasku Majka Džejmsa.

Takođe, nije poznato ni da li će Saša Obradović ostati na klupi, ali ako ostane - mogao bi da dobije zaista fenomenalno pojačanje za narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KOJA ALCNOST ZA NOVAC

02.06.2023 12:48

AKO SLUSAS SRCE U PARTIZANU. DOSTA TRKA PO NOVCEM. POKAZITE LJUDSKOST I TI I TEODOSIC TI U PARTIZAN TEO U ZVEZDU. BUDITE LJUDI BAR NA KRAJU KARIJERE. CEKAMO VAS !