MIROTIĆ PREUZEO ODGOVORNOST ZA KRAH: "Nisam imao dobru utakmicu, ovo je težak dan!"

Autor:

Sport

20.05.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Barselone je prvi poen postigao na pet minuta do kraja meča.

MIROTIĆ PREUZEO ODGOVORNOST ZA KRAH: "Nisam imao dobru utakmicu, ovo je težak dan!"

Foto: Starsport

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić

Košarkaši Real Madrida savladali su najvećeg rivala Barselonu, sa 78:66, u polufinalu fajnal fora Evrolige i tako stigli na korak do novog trofeja u elitnom takmičenju.

Iako su ih mnogi otpisali pred završni turnir, igrači Ćusa Matea su još jednom pokazali šampionski karakter i da madridski klub nikad niko ne sme da proglasi za autsajdera.

Dominirao je Valter Tavares sa 20 poena i 15 skokova, a sjajan je bio i Mario Hezonja sa 14, odnosno Ćaćo Rodrigez sa 12. Sa druge strane, Aleks Abrines je ubacio 16, Niko Laprovitotola 12 poena, a izostala je pomoć najboljeg, pošto je Nikola Mirotić ubacio svega tri poena, uz samo jedan skok, za 28 minuta na terenu.

Posle meča se upravo Mirotić oglasio i preuzeo odgovornost na sebe za krah u polufinalu.

Prvo, čestitam Realu na sjajnoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. Zasluženo su pobedili. Veoma je teško sad izvlačiti zaključke, ali snosim veliku odgovornost za ovaj meč. Nisam imao dobru utakmicu, nisam bio na nivou koji se od mene očekivao i nisam mogao da pomognem timu. Iz tog razloga se osećam veoma loše - rekao je Mirotić španskim medijima posle utakmice.

Zatim se i zahvalio navijačima na podršci u Kaunasu.

Želim da kažem našim navijačima da mi je žao i hvala im što su izašli i podržali nas. Bili su uz nas, kao i uvek. Ovaj poraz boli mnogo jer je to bila još jedna propuštena prilika. Čovek pomisli da neće biti mnogo više prilika, znamo koliko je teško doći do Fajnal fora. Ovo je veoma težak dan - zaključio je Mirotić.

Barsu sada čeka meč za treće mesto protiv Monaka, koji je na programu u nedelju, od 16 časova, dok je veliko finale između Olimpijakosa i Real Madrida zakazano za 19 časova, istog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading