ŠOK U EVROLIGI: Srbija OSTALA bez predstavnika!

Autor:

Sport

12.05.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti iz sedišta elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

ŠOK U EVROLIGI: Srbija OSTALA bez predstavnika!

Foto: Starsport

Posle četvrtfinalnih serija Evrolige, gde smo videli čak tri majstorice, poznati su svi učesnici završnog turnira, koji će se od 19. do 21. maja odigrati u Kaunasu.

U prestonici Litvanije ćemo videti španska predstavnika, pošto će se u polufinalu sastati Real Madrid i Barselona, dok drugi par čine grčki predstavnik Olimpijakos, odnosno Monako.

Do sada je bilo poznato sve vezano za završni turnir, a sada je poznato i koji arbitri će deliti pravud na fajnfal-foru.

Osam arbitara dobilo je čast da sudi mečeve F4 elitnog takmičenja, a na spisku su Mehdi Difalah, Tomislav Hordov, Olegs Latiševs, Emin Mogulkoč, Ane Panter, Saša Pukl, Boris Rižik i Gitis Viljus, od čega njih sedam ima iskustvo deljenja pravde na F4 Evrolige.

Evroliga je odlučila da na završnici ne bude srpskih sudija, što je presedan, pošto je u poslednjih desetak godina Srbija uvek imala sudiju na ovom događaju, u vidu Ilije Beloševića, Milivoja Jovčića, Uroša Nikolića, ali i ostalih.

Podsetimo, Srbija je ove godine imala dva predstavnika u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi. Crvena zvezda Meridianbet je takmičenje završila u regularnom delu i to na desetom mestu, dok je ekipa Partizana izborila mesto u doigravanju, gde je posle pet mečeva poražena od ekipe Reala iz Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading