ŠOK ZA REAL: Partizan definitivno ide na F4?!

Autor:

Sport

02.05.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele će teško neko zaustaviti i u Kaunasu.

ŠOK ZA REAL: Partizan definitivno ide na F4?!

Foto: Starsport

Prošle nedelje počeo je plej-of Evrolige, pošto su odigrane po dve utakmice u četvrtfinalnim serijama na terenima ekipa koje su imale prednsot domaćeg terena.

Posle tih mečeva, ubedljivo najbliži plasmanu na fajnal-for je Partizan, koji je u Madridu napravio dva brejka pobedama nad favorizovanim Realom.

Crno-beli će prvu meč loptu za plasman na završni turnir elitnog takmičenja imati u utorak od 20 časova i 30 minuta, kada u Štark areni gostuje "kraljevski klub".

Republika

Foto: Starsport

Koreografija grobara u Štark areni

Zbog toga ni ne čudi što je "parni valjak" od autsajdera postao jedan od glavnih kandidata da se popne na krov Evrope. Tačnije, sudeći po bukmejkerima, a oni realno vrlo retko greše, klub iz Humske deli treće mesto po šansama da osvoji Evroligu.

Najveće šanse da osvoji pehar šampiona Evrope daju se Barseloni, potom sledi Olimpijakos, a na trećem mestu sa podjednakom kvotom nalaze se Partizan i Makabi. Iza njih, na petoj poziciji je Real, a slede Fenerbahče, Monako i na kraju Žalgiris kome se ne daju gotovo nikakve šanse.

Kvote za osvajanje Evrolige

Barselona (3), Olimpijakos (5), Partizan (7), Makabi (7), Real Madrid (9), Olimpijakos (10), Monako (11), Žalgiris (50).

Osim Partizana, meč loptu će u trećoj utakmici imati i Barselona, koja je dva puta na svom parketu pobedila Žalgiris, ali će do fajnal-fora za razliku od crno-belih moći da dođe trijumfom na strani.

Minimum četiri utakmice odigraće se u serijama Olimpijakos - Fenerbahče i Monako - Makabi, gde je rezultat 1-1 u pobedama. Tu su Turci i Izraelci napravili po jedan brejk i preuzeli su prednost domaćeg terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading