GROBARI POMERAJU GRANICE: U Areni će biti 25.000 ljudi!

Autor:

Sport

02.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procene jasno govore da Real čeka vrela atmosfera.

GROBARI POMERAJU GRANICE: U Areni će biti 25.000 ljudi!

Foto: Starsport

Matijas Lesor u društvu navijača Partizana posle meča protiv Reala

Sve je spremno za spektakl i treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala iz Madrida.

Utakmica koja crno-bele može odvesti na fajnal-for odigraće se u utorak od 20.30 u beogradskoj Areni, a posle haosa koji se desio na prošlom meču ova dva tima i opšte tuče na terenu, kao i kazni koje su dodeljene košarkašima oba kluba, nema sumnje da će atmosfera u hali biti vatrena.

To je najavio i direktor beogradske Arene, Goran Grbović, koji je istakao da bi u dvorani trebalo da se nađe između 20.000 i 25.000 duša!

Računamo da je ovo vandredna situacija. Visok stepen bezbednosti će biti zastupljen. Pojačaćemo broj redara i pripadnika obezbeđenja. U hali će biti između 20.000 i 25.000 lica. To je procena komesara bezbednosti. U taj broj spadaju i obezbeđenje, policija i žandarmerija, kao i ostali ljudi koji će se baviti servisom. U tu brojku ulaze i gledaoci. Možda će ih i biti najviše do sada, ali ne više od tri i po gledaoca po kvadratnom metru prostora, budući da to diktiraju propozicije takmičenja - objasnio je Grbović u izjavi za Radio televiziju Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Goran Grbović

 

Podsetimo, rekord beogradske Arene kada su košarkaški mečevi u pitanju drži Crvena zvezda. Na meču četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika 26. marta 2014. godine čak 24.232 navijača bilo je u hali, a Zvezda je slavila sa 79:70 posle produžetka.

Sada taj rekord ne može da padne zbog propozicija Evrolige, ali kada se računaju svi prisutni u hali izvesno je da će biti oko 25 hiljada ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading