GROBARI U TRANSU! Real nema NIKAKVE šanse, Partizan IDE na fajnal-for!

Autor:

Sport

27.04.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači veruju u četu Željka Obradovića.

GROBARI U TRANSU! Real nema NIKAKVE šanse, Partizan IDE na fajnal-for!

Foto: Starsport

Matijas Lesor u društvu navijača Partizana posle meča protiv Reala

Košarkaši Partizana igraju sezonu iz snova u Evroligi.

Crno-beli su posle fenomenalnog regularnog dela takmičenja već na startu plej-of serije uspeli da naprave brejk protiv Reala u Madridu i tako značajno povećaju šanse za plasman na fajnal-for.

Četa Željka Obradovića slavila je sa 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjim trenucima utakmice, pa su snovi grobara, polako, ali sigurno, počeli da postaju java.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Koliko navijači veruju u ovaj tim Partizana pokazala je i naša anketa. Pitali smo vas ko će otići na fajnal-for, Real ili Partizan, a vaši odgovori rekli su apsolutno sve. Navijači crno-belih su definitivno u transu i prema rezultatima ove ankete "kraljevski" klub nema apsolutno nikakve šanse, a crno-beli će otići na fajnal-for!

Čak 88,89 odsto glasova otišlo je Partizanu, a tek 11,11% Realu i nema sumnje da su nadanja, ali i očekivanja pred nastavak serije zaista ogromna.

Republika

Foto: Printscreen/Republika.rs

Anketa koja sve govori

 

Druga utakmica plej-of serije između Reala i Partizana na programu je u četvrtak 27. aprila od 20.45 u Madridu, a zatim se serija seli u Beograd.

Ako Partizan slavi i na drugom vezanom gostovanju, priliku da reši sva pitanja oko plasmana na fajnal-for imaće već u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Štark areni. Eventualna četvrta utakmica na programu bi bila 4. maja, takođe od 20.30 u našoj prestonici, dok bi se potencijalna majstorica odigrala 9. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

27.04.2023 10:01

Bice TESKO ali idemo !