GROBARI HLADE ŠAMPANJAC! Real dobio KATASTROFALNE vesti, Partizan pred VRATIMA RAJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će se Madriđani izboriti sa nastalom situacijom?

GROBARI HLADE ŠAMPANJAC! Real dobio KATASTROFALNE vesti, Partizan pred VRATIMA RAJA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Reala

Košarkaši Partizana nastavili su da sanjaju svoj san.

Crno-beli su u nestvarnoj utakmici uspeli da slave protiv Reala u Madridu (89:87), junak meča bio je kapiten Kevin Panter koji je pogodio trojku za trijumf u poslednjim trenucima, a četa Željka Obradovića sada ima prednost brejka i može da se nada plasmanu na fajnal-for Evrolige.

Grobari imaju još jedan veliki razlog za slavlje. I pored toga što se ne treba radovati tuđoj nesreći ili povredama, navijači Partizana mogu da stave šampanjac na hlađenje kada pogledaju u kom stanju je jedan od najboljih košarkaša Reala, Valter Tavares, napustio halu posle prvog meča.

 

 

On je još na sredini prve utakmice doživeo neugodnu povredu zbog koje se nije vraćao na teren, a halu je napustio vidno šepajući uz zavijenu nogu. I trener Reala, Ćus Mateo, zna da je situacija više nego komplikovana.

Ne znam šta će biti sa njim. Boli ga koleno i moraćemo sutra da vidimo šta se zaista dogodilo. Ne želim da govorim bilo šta, jer ne znam kakva je tačno situacija. Hajde da sačekamo pregled u sredu - rekao je posle utakmice Ćus Mateo.

Da li će se Tavares vratiti na teren ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - na maksimalnom nivou neće biti i Partizan bi to mogao da iskoristi.

Real i Partizan drugu utakmicu u ovoj seriji igraju u četvrtak od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading