NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Bogdan PREŽIVEO dramu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan meč srpskog asa u pobedi Atlante protiv Bostona.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Bogdan PREŽIVEO dramu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović i Atlanta Houksi preživeli su petu utakmicu protiv Boston Seltiksa i ostali u trci za polufinale Istoka NBA lige.

Boston je imao 3:1 u seriji i veliku prednost u petoj utakmici pred svojim navijačima, ali su Houksi uzvratili, preokrenuli i u pravom trileru slavili sa 119:117.

Heroj tima iz Džordžije, Tre Jang, odigrao je fantastičan meč. Ubacio 38 poena i podelio 13 asistencija i sve krunisao nestvarnim nizom u poslednjim minutima, te trojkom za pobedu i to sa devet metara.

 

 

Bogdanović je meč završio sa 18 poena, šest skokova i pet asistencija i bio je jedan od najboljih pojedinaca u timu Atlante. Kod poraženih, bolji od ostalih bili su Džejlen Braun sa 35 poena, sedam skokova i pet asistencija i Džejson Tejtum sa 19 poena i po osam skokova i asistencija.

 

 

Treba napomenuti i da je Atlanta tokom većeg dela meča bila u zaostatku. Na poluvremenu je imala minus osam (66:58), a na kraju treće četvrtine minus deset (92:82) ali su Bogdan i ekipa sve stigli, te zakazali i šesti okršaj u ovoj seriji.

Da podsetimo, Nikola Jokić plasirao se u polufinale Zapada NBA lige pošto je u petom meču njegov Denver savladao Minesotu sa 112:109. U polufinalnom okršaju Jokić i ekipa igraće protiv moćnih Finiks Sansa koji su eliminisali Kliperse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading