OSTAO U ŠOKU! Nezvani gost upao u GROTLO "GROBARA", pa se ZAPREPASTIO! Njegova reakcija OBIŠLA PLANETU!

Autor:

Sport

15.04.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana ponovo su u centru pažnje.

OSTAO U ŠOKU! Nezvani gost upao u GROTLO "GROBARA", pa se ZAPREPASTIO! Njegova reakcija OBIŠLA PLANETU!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana trijumfalno su završili regularni deo Evrolige.

Crno-beli su slavili u uzbudljivom meču protiv Panatinaikosa (83:81), a trenutak odluke desio se u samom finišu kada je Naneli pogodio trojku za pobedu.

I na ovom meču četu Željka Obradovića do trijumfa su nosili navijači. "Grobari" su napunili beogradsku Štark arenu, održali čas čitavoj Evropi, a uspeli su i da šokiraju jednog nezvanog gosta koji se našao u njihovom grotlu.

Republika

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

 

Naime, novinar Evrolige, Tim Long, na društvenim mrežama podelio je video snimak sa utakmice Partizan - Panatinaikos (možete ga pogledati OVDE), a atmosferu uoči samog meča prokomentarisao je na sledeći način:

- Naježim se od "grobarske" gužve i pre početka komentarisanja meča. Četvrta uzastopna utakmica i opet preko 20.000 navijača. Prosečna posećenost iznad većine NBA mečeva i glasnija od bilo koje navijačke publike na planeti. Partizan je najsložniji tim u Evroligi.

Ove sezone mečeve Partizana ukupno gledalo 302.302, što je novi rekord. Ne samo da je to najviše posetilaca u istoriji Evrolige, nego su vatrene pristalice crno-belog kluba prve koji su uspele da probiju magičnu granicu od 300.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading