NEVERICA! Navijači Partizana u TRANSU, razlog je Bogdan Bogdanović! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.04.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je fenomenalno, srpski košarkaš sve je oduševio.

NEVERICA! Navijači Partizana u TRANSU, razlog je Bogdan Bogdanović! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović dobio je zasluženi odmor u NBA ligi.

Posle brutalne partije protiv Čikaga, gde je sa 26 poena vodio svoju Atlantu do pobede u ovom gradu rezultatom 123:105, Bogdan nije bio u sastavu Houksa u susretu protiv Vašingtona (još jedna pobeda, 134:116).

Ipak, uspeo je srpski as da dođe u centar pažnje i to zbog jednog događaja sa meča u kom je briljirao.

Posle utakmice protiv Čikaga Bogdanović je krenuo ka svlačionici kada je odjednom promenio smer i uputio se prema navijačima Bulsa. Amerikanci su ostali u šoku kada je Bogdan počeo da deli autograme, a u još veći rebus bacila ih je crno-bela zastava zbog koje je Srbin sa osmehom na licu napustio halu.

Naime, navijači Partizana iz Čikaga zaustavili su Bogdanovića i zamolili ga za autogram, a on im je uz oduševljenje izašao u susret. 

Bogdanović je sa Partizanom u karijeri osvojio dve regionalne lige, četiri titule u Superligi Srbije, kao i dva Kupa Radivoja Koraća, a za prvi tim crno-belih je igrao od 2010. do 2014. godine. Nikada nije krio da je veliki navijač crno-belih, te da mu je ovaj klub u srcu, a i sada često prati rezultate svog bivšeg kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading