PROBLEM ZA PARTIZAN! Crno-beli dobili KATASTROFALNE vesti pred Real!

Autor:

Sport

25.04.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije četa Željka Obradovića navikla na ovo.

PROBLEM ZA PARTIZAN! Crno-beli dobili KATASTROFALNE vesti pred Real!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Košarkaši Partizana počinju svoj pohod ka fajnal-foru Evrolige.

Crno-beli će gostovati Realu u Madridu (utorak, 20.45) u prvom meču plej-ofa, a neposredno pred ovaj duela stigle su katastrofalne vesti na njihovu adresu.

Naime, prema našim saznanjima, Partizan u Madridu neće imati veliku podršku navijača jer su čelnici Reala odlučili da zabrane kupovinu karata grobarima i crno-belima su ustupili tek oko 200 ulaznica.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor i navijači Partizana

 

Plaše se očigledno u "kraljevskom klubu" da bi navijači Partizana mogli da nose tim ka pobedi i velikom iznenađenju, pa su rešili da preduzmu sve potrebne korake kako bi sprečili grobare da prisustvuju utakmici.

Nije tajna da su navijači jedno od najvećih oružja Partizana ove sezone, te da su grobari svojim navijanjem, kako u Beogradu, tako i na gostovanjima, često znali da nose crno-bele do važnih pobeda i da je njihov izostanak u većem broju katastrofalna vest.

Da li će sve ovo uticati na igru izabranika Željka Obradovića ostaje da se vidi, ali Panter, Naneli, Egzum, Lesor i ekipa moraće da pokušaju da stignu do iznenađenja i brejkom se približe plasmanu na fajnal-for turnir.

Takođe, nije isključeno da se grobari ipak snađu i pronađu karte kod tapkaroša. Ulaznice su u slobodnoj prodaji koštale oko 30 evra, dok će na "crnom tržištu" dostići i 100 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading