PRAVAC ROBIJA! NBA ligu potresa OGROMAN SKANDAL: Divljao u Denveru, sad mu preti ZATVORSKA KAZNA! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo po završetku petog meča prve runde plej-ofa između Nagetsa i Timbervulvsa.

PRAVAC ROBIJA! NBA ligu potresa OGROMAN SKANDAL: Divljao u Denveru, sad mu preti ZATVORSKA KAZNA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Entoni Edvards i Nikola Jokić u duelu

Plej-of u NBA ligi sa sobom donosi velika uzbuđenja i iznenađenja, a jedno tako desilo se u noći između srede i četvrtka kada su već u prvoj rundi eliminisani Milvoki Baksi predvođeni Janisom Adetokumbom.

Pored uzbuđenja i iznenađenja, nekako su iz godine u godinu sve češći i veliki skandali. Sada se u centru pažnje našao košarkaš Minesote, Entoni Edvards

Jedan od najboljih igrača "vukova" nije mogao da se pomiri sa ranom eliminacijom, ali ni sa promašenim šutem za produžetak u poslednjoj utakmici protiv Denvera (Nagetsi slavili sa 112:109), pa je bes iskalio na inventaru u hali.

 

 

Rušio je i lomio šta mu je palo pod ruku, a sada bi mogao da se suoči sa ozbiljnom zatvorskom kaznom! Naime, policija Denvera navodi da je Edvards po izlasku iz dvorane podigao stolicu i bacio, te je tom prilikom udario čuvara u leđa i još jednog radnika.

 

 

Od pomenutih radnika zahtevalo se da podignu optužnicu protiv Entonija Edvardsa, a ona je igraču Minesote uručena već pri ulasku u klupski autobus.

U pitanju je optužba za napad trećeg stepena, a ona u Koloradu nosi kaznu do 18 meseci zatvora i onu novčanu od 1.000 dolara, tako da je Entoni Edvards u velikom problemu.

Povodom ovog pitanja oglasili su se i čelnici Minesote i to kratkim saopštenjem.

Svesni smo navodnog incidenta u vezi sa Entonijem Edvardsom nakon pete utakmice u Denveru i u procesu smo prikupljanja više informacija. To je naš jedini komentar - istakli su iz kluba.

Da li će Edvards na kraju umesto na parketu završiti u zatvoru ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading