EGZUM U POLICIJI ZBOG JABUSELEA! Objava grobara ZAPALILA javnost! (FOTO)

Autor:

Sport

28.04.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana dotakli su se goruće teme.

EGZUM U POLICIJI ZBOG JABUSELEA! Objava grobara ZAPALILA javnost! (FOTO)

Foto: Starsport

Ružne slike iz Madrida obišle su planetu.

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja.

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

 

 

Jedan od najratobornijih bio je Geršon Jabusele koji je učestvovao u povređivanju Dantea Egzuma. On se oglasio na društvenim mrežama i pokajao se zbog svojih postupaka.

Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima - napisao je Jabusele.

 

 

Ovu situaciju iskoristili su i grobari koji su našli način da "potkače" večitog rivala. Jedna objava navijača Partizana zapalila je javnost, a ona glasi ovako:

BREAKING: Košarkaš Partizana Dante Exum daće izjavu u policiji povodom dešavanja na drugoj utakmici protiv Reala.

On će u pratnji advokata dati izjavu u 13.30 u MUP-u u 29. novembra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PARTIZANFOTO (@partizanfoto)

 

Ovaj tekst osvanuo je uz fotografiju Dantea Egzuma na Instagram stranici "Partizan foto", a u komentarima se može jasno zaključiti da navijači Partizana jasno aludiraju na slučaj kada je Filip Petrušev išao u policiju zbog sukoba sa Matijasom Lesorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading