BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SVE ZAPREPASTIO: Molim se za igrače Reala! Dolazak među GROBARE posle ovoga...

Autor:

Sport

28.04.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže o sukobu na trećem meču plej-of serije Evrolige odigranom u Madridu.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SVE ZAPREPASTIO: Molim se za igrače Reala! Dolazak među GROBARE posle ovoga...

Foto: Starsport

Dilan Enis u dresu Crvene zvezde

Košarkaši Partizana pokorili su Madrid.

Crno-beli ostvarili su dve pobede protiv Reala u prestonici Španije, te sada imaju ogromne šanse da se nađu na fajnal-foru Evrolige.

Prvi meč je četa Željka Obradovića rešila u svoju korist trojkom Kevina Pantera za 89:87, a drugi je prekinut zbog opšte tuče na terenu pri rezultatu 95:80 za crno-bele na 1:40 do kraja.

Haos je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, a u totalnom haosu u kom se nije znalo ko koga udara najgore je prošao Dante Egzum koji je povređen i na štakama napustio halu.

Ovaj meč je izazvao veliku pažnju javnosti, a jedan od ljudi koji se oglasio na društvenim mrežama je i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Dilan Enis. On je istakao da je zabrinut za bezbednost igrača "kraljevskog" kluba.

 

 

- Molim se da Real Madrid u Srbiju uđe sa nacionalnom gardom. Ulazak u Partizanovu arenu za treću i četvrtu utakmicu među navijače posle ovoga... Molim se za sve - napisao je Dilan Enis.

Šta čeka košarkaše Reala u prestonici Srbije ostaje da se vidi. Utakmica je na programu u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading