HOĆE LI BITI PRECRTAN? Targetiran IZDAJNIK pred nastavak serije Partizana i Reala!

Autor:

Sport

02.05.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato ko je krtica u ekipi.

HOĆE LI BITI PRECRTAN? Targetiran IZDAJNIK pred nastavak serije Partizana i Reala!

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Željko Obradović se rukuju

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova i 30 minuta u Štark areni dočekuju Real Madrid, a ukoliko pobede, overiće plasman na fajnal-for Evrolige, pošto su prošle nedelje u Španiji napravili dva brejka.

Zbog masovne tuče koja se desila u finišu druge utakmice, obe ekipe biće oslabljene neigranjem po dva najratobornija igrača.

Kod crno-belih su to Kevin Panter i Matijas Lesor, a u "kraljevskom klubu" Geršon Jabusele i Gabrijel Dek.

Posle svega, jasno je da će Madriđani igrati u neprijateljskoj atmosferi, pred više od 20.000 grobara, a o tome konstantno pišu španski mediji.

Međutim, tamošnja "Marka" je bacila drugu svetlost na celu priču, pošto ističe da se Mario Hezonja neće osetiti nepoželjnim i biće kao da nije deo ekipe.

Republika

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Džanan Musa

Slučaj Hezonje je zanimljiv. Nikada nije krio svoje simpatije prema klubu - pišu oni, uz citat njegove izjave iz 2012. godine:

To je moj omiljeni tim, draži mi je od zagrebačke Cibone. To je luda kuća, između atmosfere i navijača - rekao je tada Hrvat.

Ceo tekst se može protumačiti kao da Španci označavaju Hezonju kao izdjanika u seriji sa Partizanom, a čak navlače i da bi trebalo da bude precrtan u mečevima sa crno-belima.

Ta ljubav traje i u regularnoj sezoni u kojoj su Madriđani poraženi u Štark Areni, javnost je Hezonji poklonila ovacije. Tako, tamo će se vratiti posle žestoke tuče čiji je Hrvat bio akter - poručuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading