OBRADOVIĆ ISPISAO ISTORIJU: Monako preko Barselone do najvećeg uspeha ikada!

Autor:

Sport

21.05.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kneževi" ubedljivo stigli do trećeg mesta na fajnal foru Evrolige.

OBRADOVIĆ ISPISAO ISTORIJU: Monako preko Barselone do najvećeg uspeha ikada!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Košarkaši Monaka osvojili su treće mesto na završnom turniru Evrolige, pošto su danas u Kaunasu pobedili Barselonu rezultatom 78:66 (24:13, 20:15, 16:17, 18:21).

 

 

Ekipa iz Kneževine je plasmanom na završni turnir ostvarila istorijski uspeh, a pobedom protiv Katalonaca završili su sezonu u kojoj su premašili sva očekivanja.

Duel za treće mesto uvek je najteži i psihički i emotivno, a u takvim okolnostima Monako se bolje snašao i relativno lako došao  do trijumfa.

Tim Šarunasa Jasikevičijusa, koji verovatno sledeće sezone neće sedeti na klupi Barselone, samo je jednom poveo 3:2, a nakon što je Monako u finišu prve četvrtine došao do dvocifrene prednosti (24:13) više je nije ispuštao. 

Najefikasniji u ekipi Monaka bio je Metju Strejzel sa 14 poena, dok su Alfa Dialo i Eli Okobo ubacili po 10. 

U poraženom timu najbolji je bio Nikola Mirotić sa 15 poena. Srpski košarkaš Nikola Kalinić proveo je na terenu 14 minuta, a za to vreme imao je učinak od četiri poena, dva skoka i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading