OPTUŽNI PREDLOG SUDU U BEOGRADU PROTIV HULIGANA KOJI SU NAPALI DEJANA VUKA STANKOVIĆA: Nasilnici negirali krivično delo

Autor:

Hronika

02.06.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku postupka saslušani su okrivljeni, koji su negirali izvršenje krivičnog dela, ispitani su svedok oštećeni i jedan svedok očevidac, izvršen je uvid u snimak video nadzora sa mesta događaja i prikupljeni su drugi materijalni dokazi.

OPTUŽNI PREDLOG SUDU U BEOGRADU PROTIV HULIGANA KOJI SU NAPALI DEJANA VUKA STANKOVIĆA: Nasilnici negirali krivično delo

Foto: Shutterstock

Dana 01.06.2023. godine Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv M.K. M.C. i B.J. zbog postojanja opravdane sumnje da su dana 22.05.2023. godine na štetu D.V.S. u saizvršilaštvu učinili krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 Krivičnog zakonika.

Naime, postoji opravdana sumnja da su okrivljeni M.K. M.C. i B.J. navedenog dana u bašti jednog ugostiteljskog objekta prišli oštećenom D.V.S. i uputili mu pretnje kojima je ugrožena njegova sigurnost.

U toku postupka saslušani su okrivljeni, koji su negirali izvršenje krivičnog dela, ispitani su svedok oštećeni i jedan svedok očevidac, izvršen je uvid u snimak video nadzora sa mesta događaja i prikupljeni su drugi materijalni dokazi. Tužilaštvo je predložilo sudu da nakon održanog glavnog pretresa okrivljene oglasi krivima i izrekne im krivične sankcije po zakonu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je postupajući u ovom predmetu u najkraćem roku sprovelo sve potrebne dokazne radnje i donelo odluku, te napominjemo da će po svim krivičnim prijavama zbog krivičnih dela sa elementima nasilja biti postupano bez odlaganja, a sve u cilju njihove prevencije i suzbijanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading