SNOVI ILI REALNOST? Delije i grobari TRLJAJU OČI U NEVERICI: Slobodni su Teo, Bobi, Milutinov... Da li GLEDAJU ka Beogradu?

Autor:

Sport

29.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda Meridianbet mogli bi da potraže pojačanja među igračima kojima ističe ugovor.

SNOVI ILI REALNOST? Delije i grobari TRLJAJU OČI U NEVERICI: Slobodni su Teo, Bobi, Milutinov... Da li GLEDAJU ka Beogradu?

Foto: Starsport

Bjelica, Teodosić, Milosavljević i Marjanović

Sezona u Evroligi je završena, a beogradski večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda Meridianbet, ostavili su odličan utisak.

Crno-beli nisu imali sreće da realizuju tri meč lopte protiv Reala i plasiraju se na fajnal-for, a imajući u vidu da je "kraljevski" klub na kraju osvojio titulu - deluje da četa Željka Obradovića može da žali.

Sa druge strane, tim sa Malog Kalemegdana stao je u regularnom delu, ali je veliko pitanje šta bi bilo da je Fakundo Kampaco imao pravo da igra od samog dolaska u klub. Evroliga je sada prošlost, borba za trofej u AdmiralBet ABA ligi tek predstoji, ali timovi polako opipavaju tržište i gledaju koga bi mogli da dovedu naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Igrači kojima ističu ugovori su uvek atraktivni, a postoji i određen broj srpskih košarkaša koji bi mogli da budu interesantni večitima.

Partizanov san koji se, najverovatnije, neće ostvariti definitivno je Nikola Milutinov. Nekadašnji centar crno-belih postaće slobodan igrač jer mu ističe ugovor sa CSKA iz Moskve, ali je Olimpijakos već krenuo u borbu za njegov potpis, te Partizan verovatno neće moći da parira grčkom velikanu u ponudi.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

 

Što se tiče legendarnih stranaca koji su bili u Partizanu, a da im ugovor ističe, najzanimljiviji je sigurno Leo Vesterman. Iskusni plej ostao je u lepom sećanju navijačima i videćemo da li će klub pokušati da ga dovede.

Sa druge strane, interesantnih košarkaša koji bi mogli na Mali Kalemegdan ima nekoliko. Delije bi bile oduševljene da u dresu Crvene zvezde Meridianbet vide Bobana Marjanovića, Miloša Teodosića ili Dejana Davidovca koji će ovog leta postati slobodni igrači.

Marjanović bi mogao da bude zanimljiv, posebno jer ugovor ističe i Filipu Petruševu, a i dalje nema naznaka da li će aktuelni centar crveno-belih ostati u klubu, ali, ruku na srce, teško da Bobi planira povratak iz Amerike.

Teodosić se godinama povezuje sa Zvezdom Meridianbet i možda će baš sada biti pravi trenutak da konačno obuče crveno-beli dres, dok je Davidovac uvek interesantan i doneo bi dosta novih opcija, kako u napadu, tako i u odbrani.

Republika

Foto: Profimedia

Miloš Teodosić

 

Takođe, večiti moraju da brinu i o srpskim košarkašima kojima ističe ugovor, a već se nalaze u Beogradu, tako da će Partizan i Crvena zvezda Meridianbet morati da razgovaraju sa Aleksom Avramovićem, Ognjenom Dobrićem, Lukom Mitrovićem i pomenutim Filipom Petruševim.

Takođe, u sastavu crno-belih još jedan "domaći" igrač može da postane slobodan ako ne bude odgovarajuće ponude za produžetak saradnje. Kapitenu Kevinu Panteru ugovor ističe na kraju sezone, te će čelnici beogradskog kluba morati u pregovore kako ne bi ostali bez nosioca igre.

Pišite nam u komentarima - koga biste vi voleli da vidite u dresu Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijac

23.06.2023 12:06

.ilutinov TREBA da POTPISE .Da malo vrati dug prema PARTIZANU