RADNIČKI REMIZIRAO SA PČINJOM: Da li je ovo kraj prvoligaškog sna za Piroćance!?

Autor:

Sport

29.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je uzbudljivo.

RADNIČKI REMIZIRAO SA PČINJOM: Da li je ovo kraj prvoligaškog sna za Piroćance!?

Foto: Sava Jojić

Mečevi odigrani proteklog vikenda su u velikoj meri dali jasniju sliku po pitanju putnika u Prvu ligu Srbije.

Republika

Fudbaleri Radničkog iz Pirota dočekali su Pčinju od 17 časova i 30 minuta u 28. kolu Srpske lige Istok, a rezultato je bio 0:0. Ovo je možda kraj puta za tim Gorana Lazarevća, jer zaostaju 5 boda u odnosu na prvoplasiranu Dubočicu.

Radnički (Pirot) - Pčinja (Trgovište) 0:0

Radnički: Ilić, Stojanov, antić, Petrović, Colić (od 58' Tošić), Dojkić, Đurović, Mančić, Adžibaba, Vojinović, Nikolić

Pčinja: R. Petrović, Vasilković, Smiljković, Nedeljković, Krstić, Tasić, M. Petrović (od 78' Savić), Ilić, Mitrović, Spasić, Manasijev

Treba napomenuti da je Radnički na ovom susretu imao čak deset mladih igrača u protokolu, dok su njih četvoro bili u startoj postavi. Velike probleme imao je trener Lazarević za sklapanje tima za ovaj duel, povrede i suspenzije su "krojile" sastav. 

Republika

Foto: FK Radnički Pirot

Stadion u Pirotu

Leskovčani su juče savladali u Svijalncu ekipu Radničkog sa 2:0, a u narednom kolu imaju dosta lakši zadatak od svog glavnog konkurenta za plasman u viši rang. Izabranici Dejana Čelara u narednom kolu igraju protiv otpisanog Timoka 1919, koji je već ispao u niži rang, što se čini lakši zadatak, a Piroćanci će gostovati ekipi Topličanina, koja se još uvek bori za opstanak.

Radnički (Svilajnac) - GFK Dubočica (Leskovac) 0:2 (0:1)

Radnički: Vasić, Blagojević, Šapić, Jovanović (od 76' Stojković), Jemović (od 58' Milošević), Gvozdenović, Stojanović, Milenković (od 79' Kocić), Milošević, Novičić, Sujić

GFK Dubočica: Cakić, Đorđević, Ljubenović (od 54' Vasić), Savić, Stojev (od 91' Mladenović), Milić, Tolić, Petrović (od 88' Jovančić), Paunović, Momčilović, Radosavljević

Dubočica ima 66 bodova, dok Radnički 61, ali ako ništa drugo priredili su nam sjajnu predstavu i nisu dozvolili da nam bude dosadno. Leskovčani trebaju samo da ostvare pobedu u narednom kolu i mogu da počnu sa slavljem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading