IVANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poručio da se Budućnost PREDALA, pa ŽESTOKO KRITIKOVAO AdmiralBet ABA ligu zbog Partizana!

Autor:

Sport

23.05.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac opleo po organizatorima takmičenja.

IVANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poručio da se Budućnost PREDALA, pa ŽESTOKO KRITIKOVAO AdmiralBet ABA ligu zbog Partizana!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale plej-ofa AdmiralBet ABA lige, pošto su u drugoj utakmici polufinalne serije u Morači ubedljivo pobedili Budućnost.

Posle velikog trijumfa u Podgorici, prve impresije izneo je strateg crveno-belih Duško Ivanović.

Posle izjadnače prve deonice, podigli smo stepen agresivnosti, stigli do lakih poena iz tranzicije, iz otvorenih pozicija, stekli smo dvocifrenu prednost, Budućnost se predala, a mi odigrali jako do kraja - započeo je analizu trofejni stručnjak.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Nastavio je u dahu.

Mogli smo da spustimo loptu na zemlju, ali smo iz respekta prema Budućnosti igrali maksimalno do kraja. Borili smo se do poslednjeg minuta, nismo gledali na semafor - dodao je Crnogorac.

Zvezda Meridianbet će se za titulu prvaka regionalne lige boriti sa Partizanom i Cedevita Olimpijom, čija polufinalna serija počinje u nedelju, pošto su crno-beli tek ovog ponedeljka eliminisali Studentski centar.

O tome je imao šta da kaže trener tima sa Malog Kalemegdana.

Ozbiljna liga mora da ima sistem i termine takmičenja. Ali, šta da se radi. Sada sledi nova pauza, to može da bude pozitvno i negativno - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading