ZVEZDA POTVRDILA: Crnogorski Maradona stigao na Marakanu!

Autor:

Sport

23.05.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekala ga legenda crveno-belih.

ZVEZDA POTVRDILA: Crnogorski Maradona stigao na Marakanu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je ove sezone overila šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, čime je izjednačila najduži niz večitog rivala Partizana, od 2008. do 2013. godine.

Na početku tog niza crno-belih je za crveno-bele igrao crnogorski fudbaler Igor Burzanović, koji je sada bio u poseti bivšem klubu.

Popularni Burzo Maradona je u Zvezdi igrao od 2007. do 2009. godine, a za to vreme je sakupio 46 nastupa na kojima je postigao 12 golova, uz šest asistencija.

Njega je sada na Marakani dočekao bivši saigrač Nenad Milijaš.

Burzanović je svojevremeno prilikom odlaska iz kluba oprostio čak 400.000 evra duga.

- Prodat sam bio za 1.100.000 evra, tako da je Zvezda zaradila na meni. Oprostio sam 400.000 evra. Nisam mogao psihički da izdržim. Imao sam armiju navijača, klub i sve sam ja imao to što sam hteo. Voleo sam da radim ovaj posao. Kada sam došao u Zvezdu, imao sam treći najmanji ugovor tamo, a bio sam zvezda prelaznog roka na Balkanu. Uspeo sam igrama i ponašanjem da produžim ugovor, da onda budem među tri najbolje plaćena igrača - rekao je jednom prilikom Crnogorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading