POZNATA GLUMICA SEKLA LOBANJU, KONZUMIRALA KOKAIN, A SADA JOJ TRUNE LICE! Trpi nesnosne bolove! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica zbog neuspešnih estetskih operacija ima neviđene posledice.

POZNATA GLUMICA SEKLA LOBANJU, KONZUMIRALA KOKAIN, A SADA JOJ TRUNE LICE! Trpi nesnosne bolove! (FOTO)

Foto: Profimedia

Poznata glumica Danijela Vesbruk poznata po ulozi u čuvenoj seriji ''Eastenders'', ali i po loše odrađenim estetskim operacijama.

Naime, njena situacija sa izgledom je već godinama unazad teža, a sama je priznala da se suočava sa brojnim problemima, kao i da joj lice truli kao posledica neuspešnih estetskih intervencija. Priznala je i da je nekada redovno konzumirala kokain, što je dodatno uticalo na njeno zdravlje, kao i da joj je zahvat koji je imala 2015. godine stvorio brojne probleme, između ostalog osteoporozu.

Foto: Profimedia

Danijela Vestbruk glumica

Preporučeno joj je da pije sedam litara mleka dnevno, da bi ojačala kosti pred operaciju, a između ostalog se podvrgla operaciji u kojoj je uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zbog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu, nekad imam tolike bolove -  rekla je za „Mirror“.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading